Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, September 27, 2013

Afdlin Shauki Muflis?

Share
Pelakon, pengarah dan pelawak terkenal, Afdlin Shauki menyangkal dakwaan kononnya dia muflis kerana dikatakan gagal membuat bayaran terhadapa satu pinjaman yang dibuat dengan sebuah bank.

"Kalaulah benar saya muflis sekarang ini, sudah tentu tidak ada stesen televisyen seperti TV3 dan Astro memberikan projek kepada syarikat saya untuk menghasilkan program.

"Untuk memberikan projek kepada sesebuah syarikat, mereka tidak sewenang-wenangnya membuat keputusan kerana perlu melihat kedudukan terkini syarikat tersebut terlebih dahulu. Jadi, kenapa pula ada yang mendakwa saya sudah muflis," Katanya kepada Kosmo!

Tambahnya lagi, dakwann tersebut adalah fitnah semata-mata yang disebarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

"Biarlah apa yang orang hendak fitnah, saya tetap akan maafkan perbuatan mereka. Saya sekadar ingin memberi peringatan supaya selidik terlebih dahulu sesuatu perkara itu sebelum membuat dakwaan. Sekiranya tidak benar sudah tentulah ia satu fitnah dan dosanya sangat besar."

Pada masa sama, Afdlin Shauki turut memberitahu bahawa rekod syarikatnya dengan pihak bank masih baik dan tidak mempunyai sebarang masalah.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-