Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, November 16, 2012

Setelah berbulan lamanya tak berblogging..

Share







Dah begitu lamanya sensasi tak jejak dalam blog Sensasi ini... Sungguh sedih sebenarnye... Sensasi busy dengan kerja ,dulu Sensasi tinggal di Penang.Sekarang dah pindah ke KL semenjak erm pertengahan tahun lepas gitu..

 Semenjak di KL,sensasi mula bekerja di syarikat2 yang sungguh menyibukkan sensasi.. Bila sibuk,lepas balik keja beriadah pula kan.. So dah tu tidur and seterusnye esok pergi keje balik..

 Bukan langsung takda masa nak berblogging..tapi seriously..bila dah sebulan dua tak update blog..Perasaan tu jadi lain...mood memang lari..ditambah rasa mcm penat nak start over..hehe
Okeylah tak keysah..Sebenarnye blogging nie hiburan,dan satu cara untuk kill the time.. Para blogger pasti tahu..kadang2 bila kita berblogging,memang boleh addicted sampai tak nak keluar rumah,tak mahu pergi tempat yang takda internet dan sebagainya..

 Dulu2 zaman sensasi aktif,bila pulang ke kampung (takda internet) hati jadi gelisah je sebab nanti rindu blog...sekarang nie takde perasaan hehe.. Well anyway,Sensasi buat blog nie sebenarnye hiburan pada Sensasi sendiri..its like my very own collection of stuff i find interesting and amusing me..


 Ada blog yang sungguh konsisten,ada yang memang pentingkan originality,ada blog yang glamour dan sebagainya..Sebenarnye tu semua terpulang pada individu..Apa yang boleh buat dia happy,dia buat lah kan...korang yang takda blog pun boleh buat blog..
Selain menghiburkan blog juga boleh jadi tempat meraih wang sampingan.. Ada yang menjadikan blog sebagai pendapatan utama mereka...janji ada readers.. 

 Ada blog yang cukup canggih dan memang pandai selok belok IT.

Bagi Sensasi,Sensasi pakai blogspot je sebab buta wordpress..ala tak reti la nak complicated sangat..asalkan boleh tulis,letak gambar,dan video pun dah cukup.. 

 Okeylah dah lama tak celoteh dalam blog sendiri..buat yang masih membaca blog nie,terima kasih banyak ye korang... :)) buat yang tak suka pun ,Sensai takleh nak cakap ape lah.life is short to fill with hatred.

 K adios

5 comments:

Anonymous said...

hye sensasi.
skr u kat KL kan.I pun sama n I minat baca blog u.
U rajen pegi premier and launching of films ke?
I pun rajen pegi. Ingt nk ajk u pegi sama sbb I senang dpt pas masuk.
So ape kata u?
I nk tolong je if u nak :)

Regards,
LALA

Anonymous said...

hye

Sensasi said...

hi Lala,thanks for ur offer..bleh je dear..send je to my email pape nanti i reply k..

Anonymous said...

okey :)

Anonymous said...

lamanya sensasi da x update .. sis ade twitter x

-jannah-

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-