Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, November 16, 2012

Kenapa Justin Bieber dan Selena Gomez berpisah?

Share








Terkejut jugak Sensasi bila mendengar kisah hubungan Bintang Pop terkenal antarabangsa,Justin Bieber dan Selena Gomez..Maunye tak,kedua nie cukup romantik,loving couple,dah buat kenyataan nak jadi seperti Angelina Jolie dan Brad Pitt untuk mempunyai ramai anak...

Keduanya mempunyai pengaruh tersendiri,tapi tentulah Justin Bieber yang terlebih dahulu meletop,apabila mereka mula bercinta,ramai peminat Bieber yang mengugut bunuh Selena..Namun lama kelamaan semua dah suka mereka bersama...

Selena yang meminta hubungan cinta mereka diputuskan memberikan alasan; 

"Gomez meminta hubungan ini ditamatkan pada minggu lalu. Dengan keadaan mereka terpaksa berjauhan dalam waktu yang agak panjang, Gomez terpaksa menyesuaikan diri. Keadaan ini telah menggugat kepercayaannya terhadap Justin. Ia bukan perkara yang mudah, akhirnya hubungan ini terpaksa di tamatkan," kata sumber tersebut.


Gambar nie macam anak patung..


Namun disebalik kenyataan tersebut sebenarnya kes cemburu telah menyebabkan mereka bergaduh...

Dahulu,Selena pernah memutuskan hubungan mereka namun dipujuk oleh Justin Bieber sambil nangis2 tau..
Kemudian Selena menerima Justin semula...Masa tu kes cemburu menjadi punca mereka berpisah..nampaknya berulang kembali...

Justin dikatakan menghubungi dan "berkawan" secara sembunyi dengan Barbara Palvin,seorang Model Victoria Secret yang berumur 19 tahun.

Justin berumur 18,dan Selena 20.

Satu pertemuan diantara Selena dan Justin telah dibuat untuk membincangkan tentang hubungan mereka namun nampaknya gagal untuk menjernihkan kembali hubungan,menurut Justin,dia mahu kebebasan untuk mengenali dan keluar dengan perempuan lain...cis dasar lelaki..Tapi yelah Justin baru je 18,dengan kekayaan dan popularitinya,petik jari je beratur pempuan nak berkepit..mungkin dia baru "nampak" dunia,nak rasa enjoy.Sebab tu la,bila bercinta zaman sekolah sering dikaitkan dengan cinta monyet..

Sebab masih muda,belum nampak dunia..bila dah mula kenal lagi ramai orang,ditambah dah ada duit,dah ada kebebasan ,banyak pula godaan,lagi la hati tu nak flirting ngan orang lain...Tapi tak semua begitu,kalau kedua pihak boleh bertolak ansur dan saling memahami dan sayang pasti boleh...


Barbara Palvin menerima banyak ugutan daripada peminat kedua selebriti Pop ini...Sebenarnye Palvin sendiri sudah mempunyai kekasih hati...

Bagi Sensasi Barbara nie berwajah garang sikit..



No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-