Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, November 20, 2012

Breaking Dawn part 2- Malam pembukaan tayangan terbesar dalam sejarah filem Twilight

Share







Siapa peminat filem Twilight?? i ammm... Filem Breaking Dawn bakal ditayangkan pada 22 November 2012 di seluruh pawagam tanah air.. Di US,Filem ini telah ditayangkan dan mencatat kutipan tertinggi di malam pertama tayangannya dalam sejarah Filem Twilight dimana kutipan untuk malam tayangan berjumlah USD30.4 million,manakala tayangan tertinggi filem Twilight di malam tayangannya adalah USD30.3 million. Menurut boxoffice,Kutipan tertinggi malam tayangan filem setakat ini dipegang oleh Filem Harry Potter and The Deathly Hallows yang berjumlah USD43.5 million.. Sensasi tengok watak Bella yang dah jadi vampire nie makin cantik apabila warna rambut dan warna mata diubah dan wajah dimekapkan...sebab dulu Bella tak brapa mekap so wajah nampak sugul je.. Untuk pengetahuan korang,Filem Twilight ini adalah yang terakhir atau Finale dalam siri Filem Twilight...oh sedihh.. Ape lagi jum tengok..

1 comment:

Mohd Syariff Aminuddin Baki Abd Wahid Kulop Asfarinas said...

Ending OK, tapi keseluruhan citer nie masih MEH. Setuju dengan review kat bawah:

http://www.sinema.my/movie-review-breaking-dawn-pt-2-jacob-bukak-baju-lagi-seawal-minit-ke-1843-saat/

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-