Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, November 21, 2012

Aliff Aziz mengaku bersedih dengan pertunangan Anne Ngasri dan menganggapnya kenangan terindah

Share
Semasa di sidang media Anugerah Bintang Popular yang ke 26,Aliff Aziz ditanya soalan mngenani pertunangan bekas kekasihnya Anne Ngasri..
“Saya kini lebih fokus kepada kerja. Memang sedikit sebanyak saya merasa sedih tetapi saya luangkan masa dengan keluarga untuk cuba melupakan semuanya — juga ke gym”
Aliff Aziz berkata beliau bersyukur Tuhan pernah hadirkan Anne Ngasri dalam hidup beliau dan tidak pernah rasa menyesal berkenalan dengan bekas kekasih’nya itu selama ini.
“Dia seorang wanita yang sempurna dan secara jujur bersama Anne Ngasri merupakan perasaan yang betul betul cinta,” ujar Aliff Aziz lagi mengulas kisah cinta beliau.
“Anne (Ngasri) tidak pernah buat apa apa kesalahan pada saya — dia menjaga saya dari atas sampai bawah dan ini satu kehilangan yang besar buat saya pada mulanya”
Aliff Aziz turut mendedahkan yang beliau kini sudah tidak lagi berhubungan dengan pihak keluarga Anne Ngasri seperti dahulu dan berterima kasih kerana selama ini ada menyokong.

“Orang label saya playboy? Orang lain tidak tahu apa yang saya lalui dan 8 bulan bersama Anne Ngasri merupakan yang terindah dalam hidup saya — bakal suami dia seorang yang bertuah,” ujarnya lagi.
Wah,ayat bukan main romantik,tentu Anne akan rasa bersedih apabila baca kenyataan Aliff nie.
Apepun jodoh ditangan tuhan,Nak buat camana kalau bercinta nak rak,last2 kecundang..

1 comment:

Garuda said...

Aliff budak2 lagi...10tahun beza umur Anne lagi tua.Takpe lah, maybe next life boleh jumpa lagi.

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-