Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, November 29, 2012

Bekas kekasih Halle Berry,Model perancis ditahan kerana menyerang tunang Halle Berry

Share








Hamboi,tajuk panjang berjela dah cukup untuk memberi hint gossip Hollywood kali ni...

Gambar kat atas nie,Gabriel Aubry adalah seorang Model perancis,bekas kekasih Halle Berry yang juga merupakan bapa kepana anaknya dan Halle Berry yang dinamakan Nahla,2 tahun...comel sangat..

Semasa Gabriel menghantar Nahla pulang ke rumah Halle Berry,Gabriel bersemuka dengan tunang Halle iaitu Oliver..

Dan Oliver (tunang) dikatakan bertindak ganas dan hilang kawalan apabila terus menumbuk dan menendang Gabriel..

Keadaan kecoh,dan Polis datang menahan Gabriel yang cedera teruk...itu yang pelik.Oliver yang pukul tapi Gabriel pula yang ditahan kerana dituduh menyerang Oliver...terbalik cerita..

Gabriel meminta penguatkuasa mengambil rakaman CCTV untuk membuktikan bahawa Oliver yang menyerangnya dan telah memfailkan 'Restraining Order" terhadap Oliver ,arahan utk jauhkan diri.


Gabriel yang merupakan seorang model,meminta Oliver jangan menumbuk wajahnya,yelah Model kan,taknak la muka jadi cacat ke berparut ke..tapi Oliver tetap membelasahnya..

Wajah Gabriel selepas dibelasah...



 Ini pula Oliver,tunang Halle Berry yang dikatakan melompat dari tangga menumbuk Gabriel.



Gambar Liyana Jasmay dan tunang berdating di New York

Share







Tadi dah tengok gambar bulan madu Scha dan Awal,Sekarang gambar bulan madu Liyana Jasmay dan tunangnya pulak..


Opss bukan bulan madu,tapi err dating lah ...


Mereka berdating di New York...Gelagat Liyana dan tunangnya amat mesra..


Kalau dah mesra sangat cepat-cepat lah kahwin yea..



Gambar Bulan Madu Awal dan Scha di Eropah..so swett

Share







Pasangan romantik yang baru berumahtangga tahun nie,iaitu Scha dan Awal berpeluang berbulan madu di Eropah..

Bahagia nampaknya mereka..tiba-tiba Sensasi teringat tentang gossip lama dua tiga tahun lepas,sebelum Scha bercinta dengan Awal, Scha mengakui amat amat mencintai Fahrin dan memuji sebagai lelaki yang mampu jadi suami dan ketua..

 Lepas tue,Scha mula rapat dengan Awal yang very gentleman.Awal pulak mmg dah meminati Scha sejak Awal mengacara pertandingan Dewi Remaja,dimana Scha jadi Juara..

Apabila Scha dan Fahrin berpisah,Scha jadi rapat dengan Linda Onn sekejap,sebab Linda katanya mempunyai pengalaman serupa dengan Scha.Linda Onn yang menghubungi Scha dan beriya2 bagi kenyataan kat Media tentang Fahrin,..

Dah Fahrin menangis di press conference untuk membela diri yang dikatakan difitnah.

 Awal pula "tweet" meminta Fahrin jangan nak salahkan orang ketiga kalau diri sendiri dah tak boleh pukul perempuan dan gagal jadi sex maniac.. Wah macam-macam hal la kecoh juga...

 Lelaki ni,tak boleh la kasar-kasar dgn perempuan walau semacho dan sehensem mana pun,lelaki gentleman tetap jadi pilihan... Jom layan gambar comel mereka berdua..












Wednesday, November 28, 2012

Penjenayah dikehendaki sanggup serah diri demi bergambar dengan Saiful Apek

Share







Haha,sungguh pelik tetapi benar...pengaruh Apek sungguh kuat sehinga peminat sanggup mengaku dirinya penyamun dan ingin bergambar dengan Saiful Apek.

Bukit Mertajam: Seorang penjenayah sanggup menyerah diri kepada polis selepas teruja ditahan pelawak dan pelakon, Saiful Apek, yang mengedarkan risalah cegah jenayah dalam sekatan jalan raya di Jalan Bukit Mertajam, di sini. 

Lelaki berusia berusia dalam lingkungan 20-an yang menunggang motosikal itu mengakui dia dikehendaki polis selepas ditahan Saiful Apek atau nama penuhnya, Mohd Saifulazam Mohamed Yusoff, 43, kira-kira jam 12.30 tengah malam, Jumaat lalu. 



Sejurus membuat pengakuan itu, suspek turun daripada kenderaannya sebelum meminta izin bergambar bersama Saiful Apek. 


Pemeriksaan polis kemudian mengesahkan suspek dikehendaki kerana disyaki terbabit dalam kes samun. 

Saiful Apek berkata, dia pada mulanya hanya memberikan risalah kepada lelaki terbabit dan terkejut apabila lelaki itu memberitahu mempunyai rekod dikehendaki pihak polis dan rela ditahan asalkan dapat bergambar. 

Dia segera memberhentikan motosikalnya di bahu jalan sebelum menyerahkan kad pengenalan kepada polis dan meminta izin bergambar dengan saya sebelum ditahan. 

Saya terkejut dengan kejujuran lelaki itu dan tidak mampu berkata apa-apa melainkan menuruti hasratnya untuk bergambar sementara polis membuat pemeriksaan lanjut, katanya ketika menyertai Ops Bayan Pasukan Gerakan Am (PGA) Pulau Pinang di Jalan Permatang Tinggi, di sini, kelmarin. 
Saiful Apek berkata, pembabitan artis dalam aktiviti sebegini satu langkah bijak kerana mereka mempunyai peminat pelbagai lapisan masyarakat, selain dapat memberikan pendedahan sebenar mengenai tugas polis kepada artis. 

Saya yakin apabila kami mengedarkan risalah yang bertanda tangan, orang ramai tidak sekadar membaca risalah itu malah menyimpan sebagai kenangan, katanya.

Gambar Selebriti sekitar Sidang Media ABPBH 2012

Share







KilafairyPengundian untuk finalis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012 (ABPBH 2012) sudah pun bermula selepas pengumuman pencalonan awal diadakan di Holiday Villa Hotel & Suite, Subang Jaya baru-baru ini.

Pengumuman telah dibuat oleh Shamsul Azree Samshir, selaku Pengerusi Bersama Jawatankuasa Pengelola ABPBH 2012 merangkap Pengarah Hiburan Berita Harian.

Bertemakan Ledakan Geometri, acara gilang-gemilang kali ini bertukar lokasi apabila ia bakal berlangsung di Stadium Putra, Bukit Jalil pada 7 April 2013.

Ramai selebriti tempatan popular turut menghadiri ketika sidang media pengumuman diadakan baru-baru ini.

Fizz Fairuz

Wawa Zainal

Zalif Sidek

Asmidar

Fasha Sandha

Emma Maembong

Ini dia kekasih hati penyanyi Awi Rafael, Hanez Suraya.

Hanez Suraya

Didie Alias (kanan) bersama Along Cham ketika sidang media
pengumuman pencalonan awal ABPBH 2012.

Antara selebriti yang hadir ketika sidang media pengumuman
pencalonan awal ABPBH 2012.

Zizan Razak

Aliff Aziz

Forteen

Abby bakal berkahwin?

Share







Abby dikatakan kembali cuba mencuri perhatian ramai apabila memberi hint yang dirinya sudah mempunyai kekasih dan bakal berkahwin??

Kalau betul,baguslah tue...tunggu je pengumuman dari Abby nanti..tapi mungkin jugak sebenarnye Abby carikan bunga untuk oang lain yang nak bernikah?aha..pape je lah Abby..


"Mencari apa yang patut untuk...Jeng! Jeng! Jeng! Huhu...Yang penting yang wajib di dahulukan, kan? Couple2 banyak dosa, kahwin semua buat dapat pahala kan? So apa lagi! Hehe 3 #JomNIKAH ;D" 




" Cenggg! Cenggg! Tajuk Album: Takdir Penentu Segalanya..."

Gambar Selebriti di Majlis EH! 20 yang Anggun dan Disenangi

Share







eh

eh

eh

eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-