Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, July 13, 2012

20 koleksi Raya dari Rizalman bakal dijual di Tesco

ShareTak lama lagi Bulan Ramadhan yang mulia,kemudia Hari Raya..Pasti ramai yang dah mula membeli barang-barang untuk raya. Baju Kurung,Baju Melayu,kasut,beg dan macam-macam lagi yang baru untuk raya kan. Yang sering menjadi tarikan tentulah fesyen terbaru yang menjadi trend baru untuk baju Kurung. Jom tengok antara ilham dari Rizalman..kalau berminat nanti bolehlah dapatkan di Tesco.

Kolaborasi di antara pereka tempatan yang sudah berkecimpung lebih dari 16 tahun dalam industri fesyen, Rizalman Ibrahim dengan kerjasama pasaraya terbesar Malaysia, Tesco bakal mengilhamkan koleksi baju raya bagi tahun 2012. 
Sudah pasti mereka yang menanti rekaan dari Rizalman tidak sabar untuk melihat sendiri 20 pasang koleksi raya yang direka khas untuk dijual di pasaraya itu nanti. Majlis pelancaran eksklusif bakal dibuat pada 7 Julai ini nanti. 
Potongan kurug kedah menggunakan warna merah jambu sebagai daya penarik
Koleksi kali ini memperlihatkan sofistikated moden dengan corak terang bewarna merah, merah jambu dan juga hitam putih menjadi pilihan Rizalman. Kebaya dan baju kurung moden yang dijual nanti turut memperlihatkan rekaan lebih segar dengan memasukkan corak polkadot dan garis melintang. 

Bagi mereka yang masih mencari rekaan paling sesuai bagi raya tahun ini, apa kata pergi ke Tesco berhampiran anda untuk memiliki sendiri baju raya rekaan pereka fesyen terkenal dengan harga berpatutan yang berharga dari RM180 hingga RM250.


Kain lace yang digunakan untuk baju kurung in tampak begitu tradisional namun ditambah dengan potongan juraian dibawah ditambah dengan riben tampak lebih moden
Menggunakan warna kontra sebagai taruhan, fesyen ini pasti menarik mata  sesiapa yang melihat!
baju tradisional melayu namun ditambah sedikit dengan rekaan ala perancis!
Tidak menyangka corak garisan sebegini boleh dijadikan sebagai corak baju kurung, namun Rizalman berjaya menyakinkan pelanggan!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-