Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Sunday, April 1, 2012

Gambar-gambar Pernikahan Azza Elite dan Azlan Zulaily

ShareTahniah Sensas ucapkan kepada Azza dan suaminya Azlan yang dh selamat bergelar suami dan isteri.Walaupun perbezaan umur mereka sembilan tahun ,Azza 34 dan azlan 25,namun zaman skrg nie umur hanya angka yang pening keserasian dan menerima satu sama lain dengan seadanya..

Gambar Majlis Pernikahan Azza Elite

Selepas hampir tujuh tahun menjadi janda, pelakon dan penyanyi Azza(Elite) akhirnya sah bergelar isteri kepada pramugara penerbangan AirAsia iaitu Azlan Zulaily dengan hanya tiga kali lafaz.

Kedua-dua pasangan itu dinikahkan oleh Imam Masjid Bukit Antarabangsa ustaz Hakim Abdul Rahman di sini pada Ahad selepas solat Asar.

Azza atau nama sebenarnya Nor Azzarima Zawari,34, kelihatan ayu mengenakan pakaian nikah rekaan Syafeq Aiman berwarna krim sementara solekan pula sentuhan Deq Sha.

Pada majlis itu pihak lelaki membawa sembilan dulang hantaran yang antaranyaterdiri daripada beg tangan, buah-buahan, Al-Quran, coklat, cincin, manisan serta emas kahwin berjumlah RM300.

Pihak perempuan pula membalas sebanyak 11 dulang hantaran antaranya minyak wangi, sirih junjung, buah-buahan, cincin dan persalinan.

Kedua-dua belah pengantin bersetuju dengan jumlah wang hantaran sebanyak RM10,000.

Majlis yang serba sederhana itu turut dihadiri oleh keluarga terdekat kedua-dua belah pihak, rakan-rakan media serta teman artis seperti Rozita Che Wan, Roslan Shah serta anggota Elite iaitu Abby Abadi, Watie dan Sasha.

Azza yang mengenali Azlan, 25, sejak dua tahun lalu berharap perkahwinan tersebut adalah terakhir buat dirinya selepas kegagalan rumah tangganya sebelum ini.

“Saya berharap perkahwinan ini akan membawa kebahagiaan kepada saya dan Azlan. Syukurlah dia boleh menerima saya seadanya walaupun jarak usia kami hampir sembilan tahun,” katanya.

Sementara itu Azlan yang mengenakan pakaian baju Melayu putih gading pula menganggap faktor perbezaan usia bukan penghalang untuk dia mencintai wanita itu.

“Azza seorang yang ramah dan tidak susah untuk memahaminya. Yang penting sikap lucunya itu telah membuka hati saya untuk jatuh cinta kepadanya,” kata Azlan.

Majlis resepsi kedua-dua pasangan itu mendapat tajaan pasaraya Mydin dan akan diadakan di Ipoh pada tarikh yang belum ditetapkan lagi.
gambar pernikahan azza elite

.

gambar pernikahan azza elite

gambar pernikahan azza elite

gambar pernikahan azza elite
gambar pernikahan azza elite
gambar pernikahan azza elite
gambar pernikahan azza elite
gambar pernikahan azza elite
gambar pernikahan azza elite

1 comment:

ZurynHenney@facebook said...

pasai apa la..anak che wan tu pakai lace jgk..nk upstage bride ka? huhu

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-