Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, February 14, 2012

Nabila akui Johan Asaari lelaki sempurna

Share







Sensasi pasti ramai yang kenal kedua artis nie,Nabila Huda dan Johan Asaari dan kedengaran desas desus kononnya mereka bercinta,pergi dating sana-sini.Tengok wayang bersama. Bahkan Nabila memanggil Johan dengan panggilan "Sayang".

Semasa sesi photo Shoot ,kedua mereka kelihatan begitu mesra dnegan gelagat seperti orang bercinta dan sungguh selesa berpegangan .Namun menurut Nabila dan Johan mereka adalah kawan karib.

Ish ish..ade ke kawan karib berlainan jantina kene panggil "sayang",pegang-pegang sume nie? Memang begitu "senang" lah bagi lelaki mengambil kesempatan terhadap kawan karib kalau mcm nie..huhu..

Sensasi pun ade jugak kawan karib lain jantina,tapi tak kuaseee haih nak pegang atau panggil syg...hell noo..panggil "aku kau" sudah..






“Sebelum Pelangi Kasih kami pernah sama-sama berlakon drama untuk RTM. Orangnya pendiam, merendah diri dan pemalu tetapi sangat menghormati pelakon senior. Di lokasi, dia bersungguh-sungguh mahu belajar dan akan bertanya apa yang perlu dilakukan bagi memastikan lakonannya lebih berkesan.

“Untuk menghilangkan rasa gugup ketika menjayakan babak romantik dalam Pelangi Kasih, saya mengajaknya berbual dan berkongsi beberapa tips. Tak sangka kami boleh jadi kawan baik. Sudah lama saya tidak ada kawan rapat lelaki. Saya selesa berkongsi apa saja cerita dengannya.

“Dia pun ikhlas dalam persahabatan. Walau orang cakap macam-macam pasal saya, dia tidak kisah dan boleh terima saya seadanya. Jika tidak terikat dengan penggambaran, kami akan lepak dan andai sibuk, kami akan berhubung melalui telefon.

“Sebagai kawan karib, saya turut bertindak sebagai penasihat imejnya. Jika ada penggambaran atau sesi fotografi, dia akan tanya saya apa yang perlu dipakai,” katanya.

Mengenai pengganti kekosongan hatinya, Nabila yang kini hidup sendiri selepas bercerai dengan Zaidy Zailani menjelaskan, masih terlalu awal untuk berbicara soal hati dan perasaan. Apatah lagi mereka masih dalam proses mengenali. Katanya, andai benar ada cinta satu hari nanti biarlah ia hadir tanpa dipaksa. Andai itu takdirnya, Nabila tidak menolak tetapi buat masa ini mereka hanya bersahabat baik.

“Saya tahu orang ingat kami bercinta selepas digandingkan dalam Pelangi Kasih. Kalau cinta lokasi tidak mungkin kami rapat hingga sekarang. Lagipun mana boleh baru kenal terus bercinta. Itu cinta nafsu namanya.

“Jujur, kami tidak pernah bercakap soal perasaan. Pengalaman menjadikan saya takut untuk bercinta. Saya bimbang apabila wujud rasa itu akan rosakkan persahabatan. Andai putus, saya masih mahu berkawan baik tetapi cara itu tidak boleh diterima masyarakat kita. Saya pernah melaluinya dan tidak mahu ia berulang.

“Cara hidup saya dan Johan berbeza dan itulah yang membuatkan persahabatan kami semakin erat. Dia ‘family man’ dan bagi saya dia lelaki yang sempurna serta baik.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-