Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, February 27, 2012

Lagi kereta BMW untuk Fasha sebagai lambang cinta Jejai

ShareSebelum nie,BMW milik Fasha yang dihadiahkan Jejai dah dicuri orang di depan salon Chinta milik Fasha..Jejai pun belikan BMW yang baru..ape de hal...

Gambar semasa Fasha dan Jejai di butik gaun pengantin...

Bertuah betul jika cantik jelita. Setiap masa diberi perhatian dan dihadiahkan dengan barangan mewah. Begitulah tentang pelakon cantik menawan, Fasha Sandha.

Fasha dihadiahkan kereta mewah jenama BMW sempena hari kekasih yang jatuh pada 14 Februari lalu. Siapa lagi yang hadiahkan kalau bukan kekasih hatinya, Jejai. Duda anak satu tersebut didakwa memberikan kereta mewah dengan plat RFS iaitu gabungan nama mereka - Rizal dan Fasha Sandha sebagai hadiah hari kekasih.

Bertuah betul, agaknya apalah hantaran yang Fasha akan dapat sempena hari perkahwinan tidak lama lagi. Tentu lebih meriah dan mewah. Kata orang, memanglah cinta dan kasih sayang tidak dapat dinilai dengan harta benda tetapi kemewahan jadi tanda kasih. Tak gitu?

Nampak mereka berdua ini memang dalam fana cinta. Sering bertukar-tukar mesej di laman sosial Twitter tentang rindu dan sayang. Semoga berkekalan sebegitu sehingga ke anak cucu.

Jejai memang sayangkan Fasha..so far sensasi nampak Jejai has stand up on certain issue mempertahankan Fasha dan marah few blogger yang buat fitnah about Fasha...owh so Schweett...

Bukan takat kereta jer..so many things yang Jejai belikan untuk buah hati tersayang..maklumlah bila dah sayang nampak pape benda pun mesti teringat si dia..Jejai belikan deck chair utk fasha..siap bejalan keluar masuk 9 kedai untuk carikan fav ice cream Fasha..


Malam nie Sensasi update blog denagn kisah2 chenta yang sweet-sweet belaka...

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-