Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, February 27, 2012

Gambar Neelofa zaman sekolah,semasa kanak-kanak dan bersama Keluarga

Share







Neelofa skrg memang popular dan mendapatperhatian ramaisemenjak menjuarai pertandingan Dewi Remaja,rezekinya dalam bidang seni semakin mencurah-curah.

Jom tengok gambar Neelofa di zaman persekolahan,masa nie Neelofa belajar di MRSM Langkawi...kat sana kan panas,jadi kulit Neelofa jadi gelap.




Gambar keluarga dan adik beradik Neelofa...semuanya cantik-cantik dan kacak belaka..
Maklumlah Neelofa berasal dari Pasir Mas Kelantan,org sana kan byk yang mix dengan thailand.kulit putih-putih belaka.. dan ibu Neelofa pula kacukan pakistan melayu.

Neelofa masa kecik-kecik mempunyai senyuman dan wajah manis sama mcm sekarang..hehe...

Neelofa memang seksi orangnya...
Nie gambar Neelofa sebelum masuk Dewi Remaja..masa nie Rambut Neelofa belum cantik dan tebal seperti skrg....rambut pun memainkan peranan penting dalam mencantikkan personaliti perempuan..kalau pakai tudung lagi lah cantik kan...

5 comments:

Anonymous said...

lofa, u knl siapa qi? qi kms? my husbnd know u as well coz dia sebilik dn kwn baik qi,cuma xsama2 ke oversea sbb qi lewat sikit, u tahu apa dlm fone qi? u mesti tahukan? u must take care..sebelum tersebar..

Anonymous said...

Eleh.... Ugut konon... Nk sebar sebarkan je lah.... Bodoh....!!!

Anonymous said...

lofa,dengar kata neelofa ni artis,btul ke?

Anonymous said...

oh gosh!! all this comments is so damn stupid, btw i'm not her fan so...nothing to do here, ok bye.

Anonymous said...

haha.. hodohnyer dia.. cantik nenek aku lagi

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-