Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, January 3, 2012

Sensasi Bakal bercuti ke Hong Kong Disneyland

ShareSelamat Tinggal tahun 2011 ..Kini bermulalah tahun baru 2012 yang menjanjikan perubahan yang lebih baik dan lebih positif kepada semua..
Apa yang menarik pada tahun baru 2012 ini? Sensasi telah berpeluang untuk bercuti ke Disneyland, package untuk 2 orang dengan tiket penerbangan pergi balik ke Hong Kong dengan Air Asia, Hotel penginapan 3 hari 2 malam dan ticket masuk ke Taman Tema Disneyland untuk Sensasi dan pasangan pada 6 Januari 2012 sehingga 8 feb 2011.

Memang sangat excited…tambah pulak bulan satu winter,dapatlah merasai suasana dan musim sejuk yang tak ada di Negara kita ,Malaysia..
Disneyland merupakan taman Tema yang paling terkenal di Dunia.Dengan permainan yang menarik,pertunjukkan,mascot Mickey Mouse,Minnie Mouse dan watak-watak kartun Disney memang menjadi impian ramai orang yang sukakan hiburan dan keriangan untuk kesana..


Hong Kong pula merupakan antara Bandar yang pesat membangun tetapi masih mengekalkan status Bandar paling hijau.Dengan kemudahan pengangkutan awam MRT yang baik,memudahkan pelancong untuk melawat tempat-tempat menarik di Hong Kong.Selain Disneyland banyak tempat yang harus dilawati di sana..
Sensasi akan post lagi tentang percutian di sana beserta gambar….pada minggu hadapan..tunggu ya semua!
Sekarang tengah busy nak packing baju sejuk ,camera,laptop dan macam-macam lagi untuk bercuti sambil mengupdate gambar-gambar percutian Sensasi nanti.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-