Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, January 12, 2012

Pargaduhan Twitter di antara Zaquan Adha dengan Rita ,Rita tuduh Zaquan pernah membuntingkan perempuan lain

ShareSekali lagi Kontroversi kekeluargaan terjadi kepada Rita dan Keluarga suaminya.Kalau sebelum ini Rita dikatakan bermasam muka dengan Mertua kemudian bergaduh pula dengan Ayu Raudhah dengan memberitahu kepada umum bahawa Ayu seorang yang berperangai tidak elok.

Kali ini Zaquan pula mencetus kemarahan Rita ,sekaligus memberi peluang kepada Rita untuk melemparkan tuduhan-tuduhan yang menyatakan bahawa Zaquan pernah membuntingkan perempuan yang bernama "M" kemudian menyuruhnya menggugurkan kandungan.
Selain Rita ada rakan Twitter Rita juga mengatakan "Si dia juga ada buat hal dengan kawan kite".

Zaquan akhirnya meminta Rita supaya menghentikan tuduhan yang boleh menjatuhkan maruahnya sebagai seorang yang dikenali.Kata Zaquan:

"Terlalu banyak tuduhan berbaur negatif yang dia (Rita) lemparkan kepada saya. Terus terang saya katakan, dengan apa yang ditulis dalam Twitter itu sebenarnya berbaur ugutan kepada saya.

"Sudahlah ibu dan ayah saya tidak sihat, jika mereka dapat tahu tentang hal ini, mereka pastinya kecewa," katanya

"Saya tak mahu komen tentang perbalahan kami ini. Orang ramai boleh menilai sendiri dengan apa yang ditulis dalam entri Twitter saya itu.

"Tuduhannya sudah melampau dan saya tidak boleh bersabar dengan dakwaannya itu. Kerana itu, saya membalas setiap apa yang dituduh," kata Zaquan.

Bagaimanapun, Zaquan mengakui dia menyesal dengan entri tersebut yang boleh mengundang suasana “panas” terhadap individu yang dimaksudkan.


Perang Twitter Zaquan dan Rita

rita aidil


rita aidilrita aidil


zaquan rita


zaquan rita

zaquan rita


zaquan rita
zaquan ritaNo comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-