Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, January 20, 2012

Gambar Katy Perry tanpa mekap sebabkan Katy dan Russel bergaduh,gambar selebriti hollywood tanpa mekap

Share







Gambar dibawah nie adalah gambar Katy Perry tanpa mekap yang telah ditweet oleh bekas suaminya Russel Brand ketika mereka masih bersama. Russel cuba memberitahu dunia tentang kehidupan berkahwin mereka dan meng-tweet satu gambar tanpa mekap Katy dan menyebabkan Katy berang dan menyuruh Russel segera membuang gambar tersebut.

Selepas beberapa minit Russel terus membuang gambar tersebut. Katy kelihatan pucat dalam gambar dibawah,


Kat bawah nie ialah Suan dari Desperate Housewife,gambar selepas keluar dari pool.

Jennifer Lopez kelihatan seperti orang sakit sebab pucat,Biasalah kalau dah selalu memakai lipstick lama-lama bibir akan kelihatan pucat bila tak pakai mekap.


Supermodel Tyra Banks kelihatan sembab tanpa mekap. Apabila mekap mata Tyra kelihatan galak.
Jessica Biel ,tunang Justin Timberlake

Kourtney Kardashian
Cammeron Diaz tetap memakai celak mata walaupun tidak memakai bedak asas mungkin kerana tak mahu kelihatan terlalu pucat,maklumlah bulu mata pun blond jugak.
Julia Roberts,mekap dan tak mekap hampir sama je..cuma bila mekap nampak lebih berseri.
Madonna kelihatan tua tanpa mekap,sebenarnya dengan mekap pun Madonna skrg kelihatan tua.Terbaru Madonna nk berkahwin dengan kekasihnya Brahim yang berusia 24 tahun.Brahim adalah seorang penari.
Gambar lama Avril tanpa mekap.Gadis yang slalu bercelak hitam pekat kelihatan pucat seperti orang sakit.Kalau pakai lipbalm berwarna mungkin kurang pucat sikit kot.
Renee adalah salah satu mat salleh bermata sepet,tapi mempunyai senyuman yang manis.
Tanpa mekap Renee kelihatan begitu selekeh,...sikatlah rambut!!
Christina adalah salah seorang blond yang berambut kuning cerah,jadi bulu mata pun warna kuning jugak.
Gambar J.Lo kat bawah nie seriously menampakkan iras wajahnya dengan bekas suami Marc Antony.hehe
Wanita yang selalu dinobatkan sebagai sexiest woman kerana mempunyai bibir tebal yang menggoda tanpa mekap kelihatan seperti aunty Sofia jiran sensasi dulu.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-