Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, January 4, 2012

Fasha akui bakal bernikah tahun ini,gambar bersama Prince charming terselit satu gambar Pre-Wedding?

Share







Fasha Sandha sebenarnya telah mengakui yang dia bakal bernikah tahun ini kepada teman-teman rapatnya.Cuma Fasha tidak menghebahkan kepada umum kerana belajar dari kesilapan lalu bila dia menghebahkan dan tak jadi,Fasha sendiri dapat malu.

Fasha dikatakan mungkin tidak akan membuat sidang media untuk mengumumkan perkahwinannya tetapi mempunyai cara tersendiri.

Persiapan perkahwinan telah dilakukan secara berperingkat,dan Sensasi percaya sekeping gambar dalam Album "Precious Moments with Prince Charming" kat bawah nie merupakan sekeping gambar pre-wedding Fasha.

Fasha dikatakan sebelum ini sibuk mencari gaun pengantin dan tak sabar untuk menempuh kehidupan baru bersama insan tersayang..

Sensasi tahu ramai yang tak puas hati dengan hubungan Fasha dan Jejai.tp mereka sebenarnya very loving couple..

Jelas terpancar kebahagiaan di wajah Fasha apabila disamping Jejai,dan Jejai pula tidak pernah melepaskan Fasha pergi..

Sensasi suka dengan Fasha nie selain jelita,dia juga seorang yang tabah dan kuat,terus menempuh pelbagai gosip dan tohmahan orang demi bersama orang tersayang,seorang pelakon yang berbakat besar dan berdisiplin..




Mungkinkah ini gambar pre-Wedding Fasha dan Jejai..?
Kelihatan Fasha memakai baju pengantin dan Jejai memakai Tuksedo








Fasha mendukung anak Diana Rafar

























5 comments:

Anonymous said...

mmg mcm bangsat diorg nie..xkisahla apa pun..

1Malaysia said...

Sedih tengok..nikah jer dik sebelum Allah turunkan bala...

Gabz89 said...

Ew! Gagak hitam bertaut hati dgn merpati x cukup kain. Yucckkk!

mayaindraone ismail said...

ish2 ... naseb baik daa kawin . tapi pic2 tu sebelum kawin kan ?? halal ke dalam Islam pergaulan mcm tu ? Astargfirullah ....

mayaindraone ismail said...

halal ke pergaulan sebelum kawin mcm tu ?

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-