Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, December 20, 2011

Video Adlin tersingkir dari Maharaja Lawak Mega,umum Perang Facebook dengan Chef Wan

Share







Sebenarnya seseorang tue lagi pedas kritikan,lagi laser mulut die sebenarnya mereka nie very sensitif and tinggi ego.Sensasi pun ramai jugak kenal dengan org yang suka mengkritik org lain dgn laser ,tp bila org kitik dia sikit melenting ,emosi,dan tak boleh terima...

Kali ini isu sensitif dua orang selebriti yang masing-masing suka mengkritik ,tapi apabila dikritik ,touching gitu..sapa lagi kalau bukan Chef Wan dan Adlin Aman Ramli.

Pada minggu ke lapan,Adlin telah membuat stand up comedy dimana tajuk pada hari itu,adalah menjadi pengkritik kepadaa juri-juri Maharaja Lawak Mega.

Adlin dalam komedinya banyak memberi statement yang dia akan berjaya pada minggu ini untuk terus menjadi peserta pada minggu akan dtg di Johor..hehe malangnya lawak berunsur "self confidence" nie telah memakan diri apabila tersingkir ..

Lawak Adlin mengkritik Chef Wan menyembur air liur semasa rancangan memasak telah membuat Chef Wan rasa dihina. Menurut Adlin ,dia cuma bergurau dan exaggerate (melebih-lebih) jer...

Tapi mungkin Chef Wan terasa dengan lawak Adlin...menurut adlin dalam facebook beliau sebelum ini dia ada terdengar " ramai yang claim Chef Wan kuat menyembur semasa bercakap mahupun semasa bercakap sambil masak"

Kalau dah tau benda tue satu kelemahan jangan dibuat lawak la kot..nanti orang marah..

Layan Video Lawak Adlin minggu ke-8 yang menyebabkan perang FB Adlin dan Chef Wan diisytihar




hensem ye Aliff




No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-