Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, December 8, 2011

Gambar Hariz dan Izzah (Ombak Rindu) di Wangsa Walk TGV

Share







Baru je semalam Sensasi dengan family pergi ke Wangsa Walk TGV untuk menonton ombak rindu..Tapi malangnya Cinema dah full sampai kan malam punyer tayangan pkul 12 pun tinggal seat front row ..tue pun kene duduk asing-asing sebab takda yang sebaris utk kami berlapan..huhu

Memang hot meletup filem ini ye..ada yang sampai menangis menonton filem nie dgr kata nyer..
Ada pulak yang tak berhenti ketawa sebab rasa lucu dengan babak romatis..huhu

Timbul pula soal bayaran yang hanya cukup-cukup tambang pergi balik johor ke KL untuk penulis Fauziah Ashaari ,Sensasi rasa selepas habis kutipan filem tentu Penulis turut sama mendapat bonus lah kot..

Memang tak patut lah kalau penulis tak dpat bonus atau saguhati drpd kutipan filem ini yang dikatakan mungkin mampu menandingi kutipan filem KL Gangster lebih kurang 11 juta,sebab ramai yang nak menonton filem ini kerana Judul Ombak Rindu yang menarik perhatian.




Aaron Aziz

Aaron Aziz

Aaron Aziz

Aaron Aziz

Aaron

Ombak Rindu

Ombak Rindu

Ombak Rindu

Ombak Rindu

Ombak Rindu

Ombak Rindu

Aaron

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-