Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, December 28, 2011

Farid Kamil dan Diana Danielle bakal berkahwin?

ShareApa?Diana Danielle pun dikatakan nak berkahwin jugak dah ker?

Wahhh nampaknya tahun 2012 nie byk khabar perkahwinan para selebriti cun melecun semuanya ye..

Antaranya Lisa Surihani dengan Yusry KRU nie memang dah sahih.

Scha Al-Yahya dan Awal khabarnya akan berkahwin around March -June ikut availability PICC.(tmpt nak kawen)

Fasha Sandha dan Jejai,Fasha dikatakan dah mula membuat persiapan kahwin dengan mencuba baju di butik perkahwinan gitew

Diana Danielle dan Farid Kamil ??

Diana Danielle dan Farid Kamil nie dah bercinta 3 tahun...pada hujung tahun 2010 mereka sempat putus cinta..Farid menyifatkan Diana sebagai kurang matang dan kuat cemburu..

Namun mereka bersama semula,dan dgr cerita mereka memang bercadang dan dah berbincang nak kahwin. Mereka dikatakan nak kahwin pada bulan December...tahun tak tahu..huhu (lame joke)

Jom baca penjelasan Diana Danielle mengenai isu perkahwinan ini..“Kami menunggu seru ke arah kebaikan. InsyaAllah, kita tunggu dan lihat saja. Ada juga perbincangan yang terperinci tentang perkara itu, tapi bila tarikhnya, tak diketahui lagi.”ujarnya.

Pada masa sama, Diana tidak menafikan bahawa mereka ada berbincang untuk membawa hubungan mereka ke peringkat seterusnya.

“Setakat ini hubungan kami berdua okay. Tidak dinafikan kami ada bercakap mengenai perkahwinan tetapi bercakap tak sama dan berbeza sekali dengan merealisasikannya. Lagipun, saya baru 20 tahun, untuk pikul tanggungjawab isteri itu, saya kena pastikan yang saya sudah betul-betul bersedia. Malah, salah satu sebab perkara ini agak lambat sikit sebab saya merancang untuk menyambung pelajaran dulu.”

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-