Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, December 30, 2011

Elly Suriati keguguran di lokasi penggambaran "Penanggal"

Shareboleh tahan seksi jugak baju Elly,kalau Fasha ke ,Fazura,atau artis kontroversi lain pakai seksi camnie ure kene hentam..ehe


Pelakon dan pengarah filem, Elly Suriati mengalami keguguran ketika sedang sibuk mengarahkan filem sulungnya, ‘Penanggal’ di Kuala Kangsar, Perak pada Rabu (28 Disember 2011).

Seperti yang dilaporkan oleh mStar Online, kejadian tersebut berlaku kira-kira pukul 12 tengah hari, Rabu semasa Elly hendak membuang air kecil dan tiba-tiba berlaku pendarahan. Usia kandungan Elly adalah empat bulan.

Elly kini berada di Hospital Kuala Kangsar dan akan ditahan selama beberapa hari mengikut tahap kesihatannya. Isteri kepada pelakon, Azri Iskandar ini dikhabarkan masih lagi dalam keadaan trauma dan bersedih dengan keguguran itu.

Sementara itu Azri memberitahu keguguran itu berlaku mungkin disebabkan oleh kelasakkan isterinya dilokasi penggambaran namun menganggap itu adalah suratan takdir Allah SWT dan bukan rezeki mereka.

“Ia bukan salah sesiapa tetapi ketentuan Allah SWT, saya terima dengan penuh redha,”ujarnya ringkas.

Hasil perkongsian hidup Elly dan Azri, mereka dikurniakan tiga orang anak namun anak keduanya telah meninggal dunia.

Penggambaran filem ‘Penanggal’ yang diadakan di Kampong Sayong Ulu, Kuala Kangsar itu akan dihentikan buat beberapa hari sementara menunggu keadaan kesihatan Elly kembali pulih. Sementara itu, babak yang ringkas dan tidak memerlukan Elly akan diteruskan oleh penolong pengarah filem itu.

Selain Azri Iskandar, filem ‘Penanggal’ turut dibintangi oleh Zul Ariffin, Ummi Nazeera, Fasha Sandha dan Datuk Sharifah Aini.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-