Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, November 24, 2011

Kris kutuk Kim Kardashian "si bontot gemuk yang bodoh"

Share







Kim: Zip up your jacket; it's cold out there. Kris: You zip up your mouth



Ramai yang terkejut apabila Kim Kardashian menuntut cerai dengan suaminya Kris Humphries selepas 72 hari berkahwin.Apatah lagi perkahwinan mereka menelan belanja yang begitu mahal.

Tapi nampaknya Kim mempunyai sebab tersendiri mengapa dia mahu menarik diri dari perkahwinannya. Us Weekly melaporkan Kris (suami) sering mengeluarkan kata-kata yang tajam,mengguris hati dan tidak sensitif dengan perasaan isterinya itu, bahkan Kris pernah menggelarkan Kim " Fat Ass Idiot" dan "stupid".

Kalau korang sume menonton The Kardashian kat Channel E memang korang akan nampak sikap Kris yang bukan sahaja tak matangmbahkan lawak yang cuba dibuatnya amat annoying dan kurang hajar,sikapnya juga tak disenangi ahli keluarga Kim

Kris yang mendapat gelaran "husband from hell" dikatakan sering mengecil dan merendah-rendahkan Kim pada orang lain walaupun dihadapan Kim.Dia akan cakap benda-benda yang menyakitkan hati dan mampu mengguris perasaan Kim. Ada satu ketika Kris memberitahu bahawa Kim tidak mempunyai bakat dan keglemeran Kim takkan lama.

Kris juga berasa kurang senang dengan sikap Kim yang sering menegurnya supaya kurangkan berparti(apatah lagi Kris membelanjakan wang Kim sesuka hati,lebih lagi Kris kini menganggur setelah bergaduh dengan manager NBA.

Kris menyuruh Kim supaya jangan nak berlagak mcm "isteri" sangat dia rimas.


kalau kita dengar cerita nie memang Kris kelihatan seperti seorang suami yang sungguh lah teruk..

Perkahwinan Kim yang bertemakan Fairytale kini dah berubah jadi sebuah Nightmare..

Kim ada memberitahu jugak sbnarnya masa Kris melamarnya Kim teragak-agak tapi kerana terikat dengan rancangan The Kardashian dan tidak mahu menghampakan semua org termasuk penonton Kim pun bersetuju untuk berkahwin,

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-