Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, November 18, 2011

Justin Bieber mempunyai anak luar nikah?saman digugurkan

ShareDalam dunia nie ramai orang yang suka mengambil kesempatan.Ada kalanya benda yang pelik dan seakan tak logik.

Justin Bieber dituduh mempunyai anak luar nikah bersama Mariah Yeater,dimana menurut Mariah mereka telah melakukan hubungan seks di belakang pentas.

Namun Bieber menafikan dan bersedia untuk menjalani ujian DNA bagi membuktikan kebenaran.

Sebenarnya kes begini mmg slalu terjadi,wanita yang desperate akan cuba menumpang popularity dengan membuat tuduhan.Jadi secara tak langsung media semua akan sibuk nak mengenali wanita itu dan harus membayar kepadanya utk mendapat versi cerita dr pompuan tue .. adakalanya derang jadi famous dan dapat tawaran mcm-mcm .

Jadi cerita yang JB memiliki anak luar nikah nie belum sahih .We will wait n see.
But honestly in my opinion memang pompuan tue saje cari publisiti murahan sebab Bieber adalah antara selebriti yang menjaga tata tertib,bijak,dan sgt sayangkan kekasihnya Selena Gomez.

OMG JB nampak sgt gay disini...
tak nampak gay kat sini
Zaman kanak-kanak ribena Justin Bieber ketika bakatnya mula dihidu
Wanita yang mendakwa bayinya yang berusia 4 bulan adalah anak Justin BieberPeguam kepada Mariah Yeater mengesahkan laporan bahawa wanita dari California telah menggugurkan saman paterniti terhadap penyanyi pop terkenal Justin Bieber.

Dipetik daripada laporan MTV, Jeffrey Leving mengakui saman itu telah digugurkan secara teknikal, tetapi mereka masih cuba mengadakan perbincangan untuk menyelesaikan kes tersebut di luar mahkamah.

"Kami masih mencuba untuk Bieber mendapatkan ujian DNA dan sekiranya keputusan adalah positif, kami akan mendapatkan perlindungan dan sokongan untuk anak tersebut," ujar Leving.

Pada masa yang sama pasukan perundangan Bieber, 17, turut mengesahkan bahawa teman lelaki kepada penyanyi dan pelakon Selena Gomez itu bersedia mengambil ujian bagi membuktikan dirinya tidak bersalah selepas pulang daripada siri promosi album Krismas terbarunya, "Under The Mistletoe" di Eropah.

Sebelum ini Yeater, 20, mendakwa, penyanyi 'Never Say Never' adalah bapa kandung kepada anak lelakinya yang kini berusia 4 bulan selepas mereka berasmara di belakang pentas pada satu konsert Bieber di Los Angeles, Oktober tahun lepas.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-