Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, November 22, 2011

Gambar sekitar Karpet Merah FFM ke -24

Share







Seperti biasa acara karpet merah memang menjadi antara acara yang paling disukai ramai sebab kita dapat lihat kejelitaan,kehenseman ,fesyen dan busana yang dikenakan dan mekap yang glamour glamour belaka..

Lumrah duniakita sentiasa suka melihat yang cantik-cantik ...kata org nak cuci mata kan..

Sensasi rasa yang paling menyerlah pada malam itu pastilah Cik Fazura kita yang sedang hangat bercinta..

Part yang agak xdapat dielakkan adalah apabila pakaian Liyana Jasmay yang jelas kelihatan peluh dibawah ketiaknya..hehe..

enjoy mencuci mata..





Zizan Raja Lawak
Amanda Imani
Cantik. Diana Danielle menyarung busana rekaan dari pereka Syomir Ezwa
Pasangan Suami Isteri. Fauzi Nawawi menyarung rekaan dari Fairuz Hamdan manakala pakaian Lisdawati dari perekan Sheila Muhamad
Juliana Evan
Pakaian Kilafairy dari pereka terkenal Rizman Ruzaini
Neefola sentiasa kelihatan cantik ketika menghadiri mana - mana acara pun
Awal Ashaari menyarung suit dari Rizuan Ismail manakal Scha pula menyarung pakaian rekaan dari Wanpa




gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24

gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24
gambar red carpet ffm24

1 comment:

manja said...

bila bergambo tak mcm telanjang boleh tak?? adoi..baik sensasi kuarkan dedulu punyer cerita thn 2006 mcm tue i dah follow..

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-