Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, October 20, 2011

Video:Perempuan gaduh kerana Jantan Durjana

Share









Aha...Selepass menonton video nie,sensasi boleh katakan yang si bertudung tak tahu lelaki itu dah berkahwin,si perempuan kurus tak bertudung tue yang tak puas hati apabila lakinya keluar dgn perempuan bertudung tue.

Terus pergi jumpa dgn perempuan tue kat kedai kasut,tak tahulah perempuan tue kerja situ atau nak membeli kasut je..nampak mcm bekerja kat situ memandangkan dia tak pergi tmpt lain ..

.Sensasi rasa mungkin dia dah mengamuk kat laki tue,pastu tak puas hati dia pergi pulak nak serang si perempuan bertudung tue...maklumlah hati sakit bila suami menjalinkan hubungan dgn pompuan lain..

Tak pasal-pasal si perempuan yang amik video nie dah upload kat internet dan tersebar..isk2..mengada jugak ko nie yeh menganiaya kwn sendiri..hukhuk...

since wanita tue sensasi pun x kenal so upload je kat blog nie..

Tapi memang patut si wife berjumpa dgn perempuan bertudung dan sepatutnya ckp baik-baik lah dan siasat dulu,mintak jangan ganggu lagi...

Tapi ye la hati tgh membara kans...entahlah labu...doakan lah semoga kita tak mendapat nasib yang sama...huhuhu...

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-