Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Sunday, October 9, 2011

Gambar pertunangan Ana Dahlia dan Chef Riz (anak lelaki Chef Wan)

ShareTahniah kepada chef wan yang bakal mendapat menantu baru iaitu ana Dahlia.Dan tahniah juga kepada Chef Riz yang dah selamat bertunang..lepas nie mesti majlis besar besaran akan dilangsungkan ,maklumlah bukankah sebelum nie Chef Wan komen mengomen majlis kahwin Norman dan Memey... Pasti Chef wan akan buat yang terbaeks supaya majlisnya sempurna..

Kelass kau chef Wan..

Ana Dahlia, 28, dan Mohd Nadzri Redzuawan, atau Chef Riz, 30, akan melangsungkan pernikahan pada 11 Disember depan selepas dipersetujui dalam majlis pertunangan yang diadakan di rumah Ana di Changkat Jering, Taiping, Perak pada Rabu.

Mengenai wang hantaran, Ana memberitahu pihak lelaki akan memberikan wang sebanyak RM20,000 sementara hal-hal lain masih belum diputuskan.

Bercerita mengenai majlis pertunangan yang diadakan, Rabu, Ana memberitahu pihak lelaki dari Kuala Lumpur hadir seramai 15 orang manakala sebelah perempuan menunggu lebih daripada 100 orang.

Selain Chef Wan dan bekas isterinya Norhayati Ayob, rombongan pihak lelaki turut disertai oleh kedua-dua anak pasangan tersebut iaitu Serina dan juga Chef Riz.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-