Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, October 17, 2011

Norman belikan Mi Segera untuk barang dapur Abby dan anak-anak

Share







Aha,cerita barang dapur pun jadi gossip yea..biasalah..dah nama artis,semua benda orang intai..

Tapi kita tak boleh lah nak judge,sebab al kisah nyer kebetulan masa tue Cak yg bizy body itu nak tgk,mungkin hari lain ada barang lain yang dihantar Norman..who knows..tak baik piker bukan2 uols


KASIHAN pula CAK dengar mengenai nasib menimpa Abby Abadi. Sudahlah terpaksa membesarkan anak seorang diri, tawaran berlakon pun makin susut. Macam manalah dia nak sara tiga anaknya. Norman pula tetap tidak lupa tanggungjawabnya kepada anak.

Pernah sekali kawan CAK ke rumah Abby mengadakan sesi fotografi. Kebetulan kata Abby, Norman baru saja hantar barang dapur. Kawan CAK pun teringinlah nak tengok apa barang yang dihantarnya.


Ada beberapa bungkus mi segera, peluntur dan sedikit barang lain. Kalau dihitung tak sampai berapa ringgit pun. Kawan CAK sempat mengusik: “Hai, banyaknya peluntur, ada yang nak minum ke?” Baru-baru ini pula Abby masuk hospital kerana tekanan. Abby kalau pegang watak memang bersungguh-sungguh dan rajin buat kajian.

Kepada produser di luar sana, berilah Abby peluang berlakon. Yang mana tersalah dan tersilap, maafkan sajalah. Bumi mana tidak ditimpa hujan, lautan mana tidak bergelora.


Anggap sajalah sebagai amal jariah untuk Abby membesarkan tiga anaknya dengan sempurna. Namun mengenai Abby masuk hospital, ada juga yang kata Abby berdiet sakan sehingga meninggalkan kesan tak baik buat dirinya.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-