Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, September 19, 2011

Komen Fida berkaitan kenyataan bekas kekasih Mamat Sepah tentang Playboy dan curang

Share
“Itu hak Adda untuk bersuara. Mungkin Adda lebih kenal Mamat sebab mereka dah lama kenal. Fida ini baru saja kenal Mamat,” ujar Fida dipetik sebagai berkata.

“Ada beberapa kisah Mamat yang Fida tak tahu tapi Mamat yang telefon beritahu Fida. Jadi Fida rasa benda lama biarlah Mamat dengan Adda sendiri, Fida tak nak burukkan keadaan dengan komen dan sebagainya.”

“Entahlah, Fida pun tak tahu. Fida baru nak kenal Mamat. Fida tak pertahankan Mamat mahupun Adda sebab Fida baru nak rapat dengan dia," jelasnya mengulas mengenai dakwaan Mamat Buaya darat.

“Dengan Adda pun Fida belum kenal. Fida percaya semua benda sekarang dibayar dengan ‘cash’. Fida percaya kalau berlaku tak jujur kat sini, perhubungan ini akan sekejap sahaja. Tapi kalau boleh, Fida nak lamalah.

“Terpulang kepada Mamat, kalau dia nak berubah daripada apa yang ramai sedang perkatakan sekarang, insyaAllah perhubungan kami akan bertahan lama. Selagi tak berlaku kepada Fida, kami akan kekal sebegini," katanya penuh sopan.

Wah-wah dengan komen dari fida nie,boleh sensasi katakan yang Fida seorang yang sabar dan lembut orangnya,tak cepat melatah dan sayangkan Mamat.

Jodoh tue ditangan tuhan dah ditetapkan dari azali lagi,jadi bila putuss cinta kita harus lah redha dia bukan diciptakan untuk kita walau sepahit dan sesakit mana pun,tapi kalau memang jodoh,walau terpisah 10 tahun pun pasti bersama akhirnya..
so nasihat sensasi kalau break up tue tak payah la melatah lebih2 la kot..ehe

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-