Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Saturday, September 24, 2011

Gambar Pra Perkahwinan Memey dan Norman serta Isu Muzeum

Share







Banyak jugak sebenarnya gambar Pra Perkahwinan Memey dan Norman..Sensasi malas nak upload..aha..

Hari nie 24 September adalah hari pernikahan pasangan pengantin baru nie..Semoga semuanya berjalan dengan lancar..Abby pun dah lepaskan dua orang anaknya untuk menghadiri majlis pernikahan ayah mereka dengan Aunty Memey yang bakal bergelar mak tiri mereka..hehe..


Baju Pengantin rekaan Verra Wang ,pereka tersohor dunia serta persalinan Norman akan di pamerkan di Muzeum.Menurut mereka hal ini adalah wajar untuk tontonan generasi akan datang..

pada pendapat korang wajar kah? sensasi rasa mengarut sangat..Apa relevan nyer nak letak baju pengantin Selebriti sebagai barang sejarah...

Mungkin nilai baju jutaan ringgit menjadikan baju tersebut bernilai untuk dijdikan bahan bersejarah,atau mungkin sebb belum pernah lagi wujudnya baju pengantin bernilai jutaan ringgit sebelum nie..

Taapi rasanya lebih sesuai kalau diletakkan dalam Malaysia guiness book of record berbnding Muzeum negara..huhu





No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-