Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, September 26, 2011

Gambar Pernikahan Norman Hakim dan Memey

ShareDengan sekali lafaz,Mohammad Norhakim Zakaria atau lebih dikenali sebagai Norman Hakim,35 dengan Suhaiza Suhaimy, atau dikenali sebagai Memey Suhaiza, 23 yang berlangsung di kediaman pengantin perempuan, di Felda Tenggaroh Selatan 1, Kota Tinggi, Johor, petang semalam.

Norman Hakim telah dinikahkan oleh imam Mukim Kambau, Zulkipli Tarmizi dengan mas kahwin berjumlah RM22.50 dan hantaran berjumlah RM24000.

Sejumlah lima dulang hantaran daripada pihak lelaki iaitu berupa set persalinan barang kemas (cincin dan rantai), GPS, kek buah-buahan, sirih junjung dan senaskah Al-quran. Manakala, pihak perempuan pula telah membalas tujuh dulang hantaran berupa sebuah iPad2, cincin berlian, coklat, buah-buahan, kek lapis Serawak dan senaskah Al-quranSemoga perkahwinan mereka berkekalan dan berbahagia hingga ke akhir hayat.Mendirikan Masjid(berkahwin) adalah tuntutan agama,selain mengelakkan maksiat..
Sensasi tahu ada ramai yang benci melihat kebahagiaan mereka berdua,tp mendoakan benda yang buruk kepada org lain tue sangatlah keji..

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-