Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, September 20, 2011

Fida buka tudung semasa berdating dengan Mamat Sepah

Share







Gambar Fida nie di snap sendiri oleh kekasih hati iaitu Mamat Sepah( bekas kumpulan Sepah sebenarnye) ,boleh nampak imej Mamat sedang memakai T-shirt love tengah mengambil gambar Fida.

Dari pemandangan yang dilihat,mcm rambut Mamat yang bersepah ditiup angin dan latar belakang tue nampak mcm dekat pantai atau kat atas bukit,Genting Highland etc2..kan..

Mungkin kalau lepas mandi kat pantai ,Fida nak mengeringkan rambut ke..hehe.

ape ape jelah..

8 comments:

Anonymous said...

APA NI FIDA... TAK KAN NGAN MAMAT HANG DAH RELA MENANGGALKAN TUDUNG.... SDIH LA AKU TGK... TAK KAN KEMARUK BCINTA NGAN C MAMAT HANG RELA BUKAK TUDUNG....

Anonymous said...

NTAH APA APA LA LU FIDA... TAK KAN KEMARUK BCINTA SMPAI HANG TLUOA NK SARUNG TDUNG... SDIH ATI TGK... ARTIS NI MMG MCM NI KOT... SUKA SUKA NAK PAKAI SUKA SUKA NAK X NAK PAKAI

Anonymous said...

dah tau fida tu bertudung, yg pi ambik gambar fida x bertudung dan sebar kat 'public' tu pehal.. BxBx la lu mamat...l

dyg said...

lakonan kasih alya tu dia siap peluk c ikram lg..xheranlh dia date xpkai tudung..

Anonymous said...

X heran la kalau fida bukak tudung.. sbelum nie pun pakai tudung pun tak betul.. dah kuar kat cover majalah, pakai tudung tapi tak tutup leher.. apa celup!!!

Anonymous said...

dgr kata dia mmg jenih free hair
-nana razqey-

Anonymous said...

ad org ckp mse mamat amik gmbar nie,fida tgh nk betolkan tdung dia, tp nk btulkn tdung ap kjadahnye ciap bleh pose lg tu..cibai pnye pmpun,clap sndri pun nk slhkan orang lain...

Anonymous said...

aku start x suka fida bila dia berlakon kasih alya..seluar ketat baju singkat pegang peluk bukan muhrim. mula2 keluar pakai tudung sedap je mata memandang..pastu pakai ketat2 n singkat pastu peluk n pegang..pastu pakai tudung tutup kepala je..leher nmpak..ko define sikit pompuan oi tutup aurat tu ape..ko mencemarkan nama baik Islam! bila orang bukan Islam tgk dorg pon pelik knp yang ni tutup, knp yang ni buka??? gambar ko yg x bertudung ni aku x terkejut sgt pon..sama la ko dgn sepupu ko CT. fida, ko mmg padan sgt la dgn mamat sepah ni. Akhir zaman, takut la sikit kat Allah. kalau ko rasa ko hot, igt lah neraka lagi hot

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-