Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, September 29, 2011

Antara Komen kutukan dan pujian Persandingan Jutaan Ringgit Norman dan Memey

Share







Sensasi tahu ramai yang tak berpuashati dengan Norman dan Memey terutama sekali apabila hubungan mereka ke jinjang pelamin bahkan ditaja pula dengan jutaan ringgit.

Tapi cube korang pikir balik,Siapa yang lebih sesuai dengan memey kalau bukan Norman,dan siapa yang lebih sesuai dengan Norman kalau bukan Memey..ya mereka memang seswai untuk satu sama lain,lagi pula dengan kes khalwat mereka dulu,adalah lebih baik mereka berdua bernikah,tak gitu..

Perkahwinan yang digembar gembur jutaan ringgit dengan Gaun kahwin yang dikatakan ernilai RM500k dipertikaikan ,kerana kata mereka yang hadir,gaun tue takde lah gah mana sampai nak RM500k .Tapi mana tahu mutiara yang melekat kat baju tue mahal kotsampai nak kene masuk muzeum...yang itu sensasi pun rasa kurang setuju lah sampai nak masuk muzeum bagai...eee sape lah nak bwk anak2 gi tengok baju pengantin Memey kat muzem plak nie..

Antara yang memberi komen adalah Chef Wan dan beberapa media ,jom baca..

"Just got back from the Wedding of Norman Hakim and Memey.If u asked me for my honest opinion is just a wedding that Rafelessia organised to promote their Products non stop the entire evening as i expected too comercialised that it ruined the event for all the guests i have spoken.Both Pengantin just play their game since its being sponsored. There nothing wrong with that except it served the purposed to used the Pengantin as their so call model la," komen Chef Wan melalui laman Facebooknya.




"Setakat Berlian and pearls berjuta tu non of the pengantin can take the jewellery pun.Entah2 mlm ni jugak kena telanjang lepas tu Rafelessia ambil la balik simpan. Wedding gown rm500,000 by Vera Wang tu i gelak sungguh mcm Wedding gown biasa yg kecut masuk dlm washing machine depan memey tu yg i wasnt impressed at all likewise her veil mcm beli di globe silkstore! Ala di taja esok pulang la balik. So my honest opinion i really dont know what the fuss about this 12 million sponsorship is all about.

"Ala if u ada kedai barang kemas value at 50 juta stock u and u gantung kan satu baju pengantin tu sarat pun apa lah yang make it so special.Imagine on yr wedding day u need to parade with all those jewelleries for the sake of sponsors if its my kids i said No thanks.. pakai satu dua macam Siti and Rina wedding pinjam kan tu cantik kan hiasan pengantin jadi lah. Nama pun pinjam. Even among anak raja kawin depa pinjam sana sini i tahu lah masa Tengku Muda kawin dahulu for Pahang i was there.

"Ramai Press tak suka Choir yang menyanyikan lagu-lagu gereja kahwin ni kata mereka sedangkan ini Wedding orang Islam satu doa selamat pun tak buat and thema pulak Blacktie and evening dress glam habis. I am not sure about the choir song gereja ni even though i heard because i sendiri tak tahu apa itu song gereja for wedding. That what the press upset about. Aiyo mesti controversial lepas ni lah. Kita baca la media.

"If they choose their wedding to be ala2 barat so what its their choice and i dont see any problem with that. They want kelainan. Kita pun pi Wedding Traditional Melayu balik2 mcm tu pun sometime seronok tengok ke lainannya. For Example look At NAZA son wedding with Marion tu yang i went also Similar very jazzy, very modern and stylish a celebration party style of great friends and celebrities enjoying their evening. Trust me i tak baca Press Melayu kutok pun Wedding mereka. WHY?.

"I dont see it as a real wedding but more of Rafelessia throwing a party for them and use both of them to promote segala jewelleries, Lord Taylor fabulous suit on all the pengapit2 actor2 tu and bridesmaid tu that is actually beautiful and decor and great jazzy music Alhamdulilah and if the pengantin wants to celebrate their wedding in that manner what is so wrong about that. Remember wedding is a celebration of people coming together. Dont be too uptight la press2 melayu. Grow up!," tambah Chef Wan yang sememangnya mempunyai banyak pengalaman dalam perihal persandingan sebegini.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-