Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, May 27, 2011

Kebusy-an sehingga June 2011

Share







lately sangat busy,letih dan memenatkan..eh mcm sama je ayat..
Okey sensasi nie bukan apa,tak lama lagi nak exam nie..hu takut je...
Doakan saya berjaya ye.. :) lepas exam which is on middle june,i'll be active blogging again...

Semasa dalam kesibukan dengan kerja dan belajar dan kehidupan seharian yang penuh pancaroba,me and my sweetheart break off la,biasala kan sedangkan lidah lagi tergeget...bila break off memang rasa sakit la,..music dapat mententeramkan jiwa jugak,dgr lagu2 yang buat u all rasa tak pedulikan si dia..



tapi skrg ktrg dah okey,.hepi je..luv strong..maaf dan memaafkan ,adalah penting dlm sesebuah hubungan..kene rendahkan ego demi sayang..so thats what we did..and again the world is ours...i love you AI..its been 2 years and my heart is still jumping when im thinking of you.. you drive me crazy..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-