Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, April 19, 2011

Maharaja Lawak Minggu ke-3 Muzikal

Share







Siapa yang belum menonton Maharaja Lawak minggu ketiga?bagi yang takda Pakej Astro Mustika,terpaksalah korang layan kat Youtube kan..

Minggu ketiga nie temanya adalah Muzikal.Jom tengok sapa yang sensasi rasa menarik minggu ketiga nie..

Kumpulan Balas nie kelakar,mungkin sebab gaya cakap dan memek muka bersahaja mereka,dan mereka suka buat jokes double meaning..ada yang tak suka,tapi bagi sensasi okey je..funny jer...sebab both of them lelaki so takde la benda sangat,lainlah kalau lelaki buat jokes double meaning kat pompuan mcm agak hampeh je..

apepun sensasi rasa lawak Kumpulan Balas,best..



Akhirnya setelah dua minggu lawak Jozan kelihatan amat hampeh dimata sensasi,kali nie fun la jugak mereka buat lawak sambil menyelitkan lagu2 yang bersesuaian..hehe.


Nabil punyer lawak sempoi dan best dengan idea yang fresh untuk minggu pertama dan kedua,untuk tema muzikal nie ok,tapi takla funny sangat..pasal piano lalat..hehe..Tapi apapun Apek memang suka dengan Nabil :)



Utk minggu ketiga nie,Mak sensasi suka sangat dengan lawak muzikal kumpulan Sepah,gelak guling2 dier....hehe..so sensasi share je untuk korang tengok sendiri best ke tak..

3 comments:

Nooona-KuRaMuRa said...

For me, nabil & sepah punya persembahan mmg the best..sebab diorang x kan guna lawak sedia ada..ni la baru dikatakan bakat..yang lain semua copy lawak yg dah ada...bosan~!!

Nooona-KuRaMuRa said...

For me, nabil & sepah punya persembahan mmg the best..sebab diorang x kan guna lawak sedia ada..ni la baru dikatakan bakat..yang lain semua copy lawak yg dah ada...bosan~!!

Esempoi said...

nabil memang lawak..
sepah maintain..
jozan pun lawak cam biasa

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-