Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Sunday, February 6, 2011

Video kelakar:Budaya bahasa Moden a.k.a comel remaja Malaysia..Ewwww

Share









Masing-masing ada cara yang mereka suka untuk berhubung dengan rakan-rakan.
ada yang suka speaking,ada yang suka ckp loghat negeri masing-masing,ada yang menggunakan ayat rempit,ada juga yang suka guna bahasa kengkonon comel dan ada yg guna bahasa baby..


hahaha seriously,kelakar tgk mamat nie demo penggunaan bahasa Ewww dan bhsa ntah pape yg kdg2 agak annoying

"Ad mbr lmew tgu lmew glew..x aprv gk aq" <--- seriously memang ada yang guna pkataan mcm nie dalam Fb..hahaha.

adik sensasi pun dulu guna perkataan aq bila ckp kat fb,gedik kan,skrg dier dah tak guna,sensasi rasa dier dah insaf kot.

Tp sensasi pun guna gak word eww kdg2 dlm sms...it fun..haha

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-