Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, February 16, 2011

Raja Azura (Kak Engku) dengan bekas suami Adzmin berpegangan tangan semasa shopping,rujuk semula?

SharePada awalnya kedengaran gossip bahawa Raja Azura dan bekas suaminya Adzmin yang telah bercerai pada tahun lepas rujuk semula,setelah kelibat Raja Azura ,suami dan anak-anak berjalan di sebuah shopping compleks.

Dan yang menariknya Raja Azura dan suaminya kelihatan gembira,bahagia sambil berpegangan tangan.

Bila soalan diaajukan sendiri kepaada Raja Azura,sememangnya tanpa selindung Raja Azura @ dikenali sebagai Kak Engku sememangnya masih mengharap sinar bahagia bagi dirinya dan jugak bekas suaminya.

Rupanya Raja Azura hanya berlakon di depan anak-anak seolah-olah tiada apa yang berlaku dan mereka masih bersama.

Menurut Kak Engku katanya anak-anaknya masih kecil dan tidak tahu bahawa mereka telah bercerai.Dia tak mahu membebankan pemikiran anak-anaknya .Setiap minggu Adzmin akan dtg kerumah untuk meluangkan masa bersama anak-anak dan dirinya.
Anak-anak Kak Engku ada 3 org masing masing berusia ; Megat Muhammad Raziq, 8, Megat Luqman Haqim, 7 dan Puteri Mia Maizura, 4..

Hmm anak sulung Kak Engku kini dah darjah dua,mungkin kwn2 sebaya pun masih kecil untuk bertanyakan soalan tentang Raja Azura.Maklumlah selalunya anak-anak selebriti nie bila ada gossip pasal parent mereka,pasti akan ditanya kat sekolah kan.

menurut Kak Engku "Sejak kami bercerai, anak-anak tidak pernah didedahkan dengan sebarang cerita mengenai perpisahan kami.
"Semua cerita panas berkaitan rumah tangga kami yang dipaparkan di kaca televisyen dan akhbar disorok daripada pengetahuan anak-anak.

"Mereka tidak bersalah. Jadi, tidak ada sebab untuk membiarkan mereka menanggung kesilapan yang telah kami buat sehingga berlakunya penceraian ini," terang Kak Engku panjang lebar walaupun suaranya seakan-akan tenggelam akibat diselang-seli dengan tangisannya.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-