Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Sunday, February 27, 2011

Lady Gaga tak pakai seluar semasa menonton teater dengan boyfriend

Share







Lady Gaga nie memang terkenal dengan lagu-lagu yang top dan juga fesyen pakaian yang pelik-pelik.Boleh dikatakan Lady Gaga nie suka hidup tanpa "boundaries"..ikut suka hati dia je nak buat apa..

Dalam pelik-pelik si Lady Gaga nie dia pun ada buah hati.Yang pastinya kekasih hati lady Gaga nie tetap setia dengan Lady Gaga walaupun gf nyer nie memang unik lah sgt.
Bila org kaya sangat kadang-kadang kita tak dapat tahu samada nie betul2 cinta sejati atau cintakan wang..Tapi kalau tak silap sensasi kekasih Lady Gaga nie memang dah bercinta dengan dia since sebelum Gaga jadi feymes lagi..

Yang terbaru Gaga pergi tengok Teater dgn kekasihnya,dia cuma memakai jaket kulit dan sarung tangan manakala seluar dalamnya jelas menjadi tontonan umum.

Pasangan tersebut tiba di St. James Theatre, New York dengan ditemani pengawal peribadi dan polis.

Penyanyi lagu Born This Way itu turut memakai cermin mata gelap bersaiz besar dan kasut rekaan pelik.

"Saya tidak kisah terhadap komen orang ramai, saya hanya menjadi diri sendiri," katanya.

Dalam satu persembahan pentas minggu lalu, Lady Gaga mencetuskan rasa kurang selesa di Amerika Syarikat berikutan tindakannya memakai pakaian biarawati yang dibuat dari getah lutsinar sehingga menampakkan payu dara dan seluar dalam.





Lady Gaga dan kekasihnya Luc Carl


No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-