Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, January 6, 2011

Menarik : Mengenali diri sebenar Oprah Winfrey tanpa Mekap dan zaman remajanya?

Share







Siapa yang tak kenal dengan Oprah Winfrey???Ada ke yang tak kenal??


Oprah adalah seorang wanita yang terkaya di dunia.Menjadi Idola ramai org,dan seorang yang pemurah dan byk membantu orang susah.

Even Siti Nurhaliza pun mengganggap Oprah sebagai Idola dlm bidang pengacaraan dan buat rancangan temubual yang lebih kurang "The Oprah Winfrey Show"

Sensasi teringat dedulu,ramai wanita yang terlalu fanatik dengan Oprah sampai kalau boleh nak buat pembedahan plastik supaya wajah mereka seperti Oprah..

Jom kita kenali sisi Oprah semasa di rumah,tanpa mekap .










Yang paling sensasi tak boleh tahan,gambar dibawah nie dikatakan gambar Oprah semasa remaja dulu..Ala masa jadi aweks kampung..kekekeke..betul ke?tak mungkin laaa.hahahahah

tapi mcm ada iras kan.. :D bentuk muka,bentuk hidung,bentuk mata..cuma wanita nie nampak agak gelap la berbanding Oprah..Oprah putih lagi kot..kan kan...atau oprah skrg dah buat byk rawatan kecantikan?

3 comments:

Anonymous said...

mmg oprah.dia berlakon dalam filem The Color Purple

Anonymous said...

saya suka OPRAH sbb die original...
she is my idol

Anonymous said...

That was her in 1985. The Color Purple.

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-