Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, January 31, 2011

Gambar Nora Danish bersama Ibu dan adik beradiknya dan gambar-gambar menarik Nora

Share







Sensasi suka sangat tengok perempuan cantik,comel,kiut dan gorgeous.Nora Danish adalah antara yang cantik dan sangat lah kiut kat negara kita nie.

Berbeza dengan Lisa surihani yang adik beradik semua lelaki,Nora pula datang dari keluarga dimana adik beradiknya semuanya perempuan.Jadi girls power tue lebih la.

Jom ushar gambar-gambar Nora bersama keluarga ,anaknya ,dan gambar-gambar menarik Nora.

okey dalam gambar nie yang dipeluk Nora tue la ibunya,tak silap sensasi lah ibu Nora nie berdarah Myanmar .kan kan?correctme if im wrong. Nora punyer adik beradik sumenyer gerls

Nie adik Nora yang bernama Nadya

apa yang menarik kat gambar diatas nie..Nora berambut hitam..ya kita selalu tgk Nora dnegan rambut karats nya..mcm nie la rupa Nora with black hair,cantik kan..nampak muda remaja.
Nora yang sedang bagi anak kesayangannya Rayqal minum air.
Gambar masa Raya,dalam pix nie kita boleh tengok Nora,Rayqal dan Jejai kat belakang tue tgk apa tah..
Nora dengan her baby,masa nie Nora masih lagi ada lemak-lemak maklumlah lepas bersalin,tapi berjaya jadi slim mcm anak dara balik .memang Hot Mama sangat,
Comelnye..Nora dan anaknya buat muka busyuk..
Nora hantar Rayqal ke Taska
Sibuk mekap..biasala perempuan kan..hehe
Nora yang kelihatan penat dan makan KFC
Apa yang menarik kat gambar nie???Gambar nie tak menarik sebab tue yang menjadikannya menarik.Hair and make-up failure lah Nora dalam pix nie...Tak suke..huhu

Apa yang menarik kat gambar nie..ermm..lu pikir lah sendiri.. :P
Nora and her bestfren Betty Rahmad,iaitu adik beradik Erma Fatimah dan Umie Aida

5 comments:

ida said...

nadia tu kakak nora la....bukan adik..
nadia tu bkas finalis dewi remaja tahun lupa rr..tak silap year 2002

miss el said...

nadia 2 akak nora laaaa. btol ckp ida..nadia 2 finalis dewi remaja

Anonymous said...

nadia finalis sekali dgn siti fazurina,zarynn min.and the winner dat time is annahita bakavoli...:-)

Anonymous said...

nadia finalis sekali dgn siti fazurina,zarynn min.and the winner dat time is annahita bakavoli...:-)

Anonymous said...

admin,nora tu anak bongsu la..nadya tu kakak dia lah..haiya..x tau jgn main teka je tu adik dia..

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-