Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, January 12, 2011

Dr Harlina Hamil 3 bulan,bakal timang baby bulan 7

Share










Sensasi nak update few days ago tp Internet problem pulak.

Dr Harlina dan Dr Syeikh Muszaphar Syukor telah diijabkabulkan pada 10 Oktober 2010.

Jadi baby mereka nie mestila honeymoon baby kan.Sebab skrg dah berusia 3 bulan.Zaman skrg banyak yang hamil honeymoon baby,maknanya lepas je kahwin beberapa hari kemudian terus berlaku persenyawaan dan hamil.

Ada sesetengah org yang tak suka nak dpt baby awal2 ,katanya nak honeymoon dgn wife dulu setahun dua,ada yang lepas kahwin tak sabar nak dpt anak.Sebenarnye anak nie anugerah tuhan,rezeki,jadi seronok sebenarnya dapat baby dgn org yg kita cintai kan.Tapi make sure anda bersedia jugakla dari segi Financial dan mental utk menambah ahli keluarga baru.

Dr SMS nak 10 org anak katanya..memang seronok ramai anak,kalautakda masalah kewangan,tp sensasi mcm terfikir,mcm mana nak pegi berjalan naik keta kalau 10 anak..mesti kene bawak bas la kot .huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-