Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, December 23, 2010

Yusri KRU dan Maya Karin Dating lagi

Share










Masuk kali nie dah kali ke berapa Maya Karin dan Yusry dilihat berdua...Kata Maya mereka hanya kawan biasa,dan mula berasa rimas bila org ingat mereka berdua dating.

Tapi hakikatnya hanya mereka berdua saja yang tahu..ke majlis-majlis anugerah semua Maya Karin mesti pergi berdua dengan Yusry,mesti duduk sebelah..lepas tue tengok wayang,pergi membeli belah pun dgn Yusry,,.,bahkan ada yang ternampak yusry dan Maya berpegangan tangan semasa kat Chow Kit.

Pendek kata memang nampak intim la..kemana saja berdua...Kalau sekadar kawan seperti yang Maya cakap,kenapa tak pergi keluar bertiga ke,ramai ramai ke...

Berdua nie mcm intim la...Apa pun,masing masing single,.jadi takda salahnya kalau nak bercinta,,

Mungkin Maya tak mahu hubungan cintanya di perkatakan,manalah tahu tak menjadi makin byk gossip liar pulak nanti..

1 comment:

Anonymous said...

Yusry tu mmg selalu sgt nk coverline. Dulu dgn Erra pun mati2 x mengaku dalam Melodi. Tetiba kahwin pulak, motif? Sekarang pun nak buat trick sama ke? Kang bercerai lagi nanti.

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-