Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, December 29, 2010

Tini Hot Fm selamat melahirkan bayi Perempuan

Share







Tahniah diucapkan kepada Tini Hot FM kerana telah melahirkan anak perempuan yang kini berada dalam keadaan sehat walafiat.Tini telah melahirkan babynya pada 27 Disember 2010 jam 8.45 pagi seberat 3.2kg..

Gambar Baby Tini belum dapat lagi sebab baru je berumur dua hari,sabar ye..

Tini semasa hamil mcm seksi la pulak kan,sensasi sebelum nie tak pernah tengok Tini seksi masa tak mengandung dulu....

Sekali imbas tengok mcm Bunga Citra Lestari masa mengandung pulak ..




1 comment:

Layanzz Community said...

wargh...
taniah diucapkan kepada tini..
besar jugak baby dia ek


p/s
Anda semua dijemput untuk memeriahkan lagi Layanzz Community
wwww.layanzz.com/forum

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-