Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, December 27, 2010

Mengejutkan,Syella dedah dada montok,hilang kesopanan dulu

Share







Sensasi kenal dengan Nur Syella nie melalui mejalah Mangga suatu ketika dahulu.zaman tue blog-blog hiburan belum lagi menular dan sensasi pun masih bersekolah.

Sensasi tengok Syella nie cantik dan sopan je orangnyer.Ditambah pulak Syella sering sekali menceritakan tentang kesusahan keluarganya.Dia ada 13 adik beradik.Dia bernyanyi sebab nak tolong keluarga,dan macam2 lagi niat suci murni Syella nie...

Nama Syella nie takla se gah mana,sebab nyanyian dier pun takdalah menarik sgt.Bahkan ramai yang tak kenal Syella kalau tak pernah beli majalah Mangga.
Cuma gossip Syella di bela sugar daddy pernah kedengaran dulu sebab dengan tiba-tiba dia hidup mewah.


Sensasi pun pernah tengok dalam TV dulu bila Syella disoal tentang Sugar Daddy Syella ckp dia membuka salon dan butik atas hasil menjadi penyanyi dan pelakonHmmm..hairan jugaklah sensasi sebab nyanyian Syella?dia bukan penyanyi popular pun,berlakon?cuma ada satu dua drama je kot.Itu yang Syella ckp masa temubual dalam TV dulu.

Tak kisahla tentang kemewahan yang dikecapinya sekarang,tapi yang Sensasi rasa cukup pelik dengan Syella nie,setelah hidup senang,dia menjadi seorang yang sangat seksi,sosial terkena mcm cultural shock lah pulak menengoknyer..

yang terbaru gambar yang sangat menjolok mata,Syella berpakaian sangat seksi sehingga hampir menunjukkan asetnya...

Sensasi cuma mampu menggeleng kepala jer..ish3







Antara lagu nyanyian Syella




Cerita Syella tentang hidupnya
Klik sini ..

4 comments:

k0m4nd3r said...

Mak oih! Sweetnye.. ni penyanyi ke?

rais said...

hmmm mcm2 blh tgk skrg ni kn...

aten sujaihah said...

tu dia !!!!! awat x tunjuk semua je? ni nak panggil ape nie? kejadah btol !!

Anonymous said...

hai,admin,jgn la negatif sgt..entah2 dia guna duit parents dia ke buka salon dia? haiya..nora danish x ada adik,admin kata ada adik...tgk dkt post hari tu...

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-