Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, December 6, 2010

Britney Spears dibelasah teman lelaki?

Share
Baru meraikan ulang tahun kelahiran ke-29 Khamis lalu, hidup Britney Spears mencuri perhatian orang ramai sekali lagi.

Kali ini dia didakwa menjadi mangsa dera teman lelaki terbarunya, Jason Trawick, seorang ejen selebriti yang menjadi pacar Britney sejak musim panas tahun lalu.


Dalam laporan beberapa laman sesawang selebriti AS, Britney dikatakan mengadu kepada bekas suaminya, Jason Alexander, baru-baru ini.

Dalam rakaman audio itu, suara seorang wanita dipercayai Britney didengar berkata: “Si celaka itu bukan tunang saya.” Alexander kemudian berkata, dia menyangka Trawick pernah melamar Britney ketika mereka berada di kawasan pantai tidak lama dulu.


Ketika itulah Britney bertanya semula kepada Alexander yang pernah menjadi suaminya hanya selama 55 jam: “Bila? Sebelum atau selepas dia (Trawick) memukul saya?” Bagaimanapun, semalam ejen Britney menafikan penyanyi itu pernah menjadi mangsa kekasaran Trawick.


“Kenyataan mengaitkan Alexander adalah palsu semata-mata kerana Britney tidak berhubung dengannya sejak beberapa tahun lalu.

“Rakaman audio kononnya ia perbualan Alexander dan Britney jelas palsu dan lucu.” katanya.


Melalui laman sesawang Twitter pula, Britney menuduh laporan itu serta Alexander sebagai ‘penipu’.

Semalam, sekumpulan paparazzi merakamkan aksi Britney dan Trawick - pernah menjadi ejen Taylor Swift, Hilary Duff dan Paris Hilton - dalam keadaan tegang.


Namun, tidak dapat dipastikan sama ada kemarahan itu kerana sedang menghadapi masalah atau mereka berang dengan tindakan paparazzi terbabi

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-