Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, December 10, 2010

Antara Fasha Sandha Dan Lisa Surihani....Siapa lebih cun?

Share











Lain orang lain mata melihat....
Tapi sensasi dalam gambar nie Fasha Sandha lagi Cun la kot..aha..

Lisa comel,Fasha Cantik..
Dua dua gorgeous la sebenarnya..i loike..

6 comments:

Anonymous said...

bro, memang la , fasha lagi hot kalau dari rupe la , lisa ni ok2 jela tapi cantik , tapi lelaki tak tengok tu, lelaki ni berpandangan jauh bro hahaha.... kalau dapat main memang fasha out la, memang lisa la lelaki terkam, hahaha... so ko dah tau kenape ramai lelaki pilih lisa?

aku lelaki.

HS Marketing services sdn bhd said...

pastinya Lisa Surihani lebih cun

HS Marketing services sdn bhd said...

Pastinya Lisa Surihani lebih cun

Anonymous said...

saya sokong Lisa lg cantik dan cute sgt2..

Anonymous said...

saya sokong Lisa lg cantik dan cute sgt2..

Anonymous said...

saya sokong Lisa lg cantik dan cute sgt2..

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-