Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, November 15, 2010

Adakah Video Panas Nabil dan Qasha pula bakal tersebar ?

Share

Kerana tidak berani mengaku gambar aksi panas Nabil dan Qasha yang bercium dan tidak berpakaian,Nabil membuat kenyataan bahawa ianya hanyalah satu super impose untuk menjatuhkan namanya.

Kedengaran desas desus mengatakan bahawa tak lama lagi Video Panas Nabil pula akan tersebar kerana Gambar dan Video Nabil diambil dari Laptop peribadi Nabil.


Tapi menurut Nabil gambar tersebut dibuat dengan hasil teknologi tinggi super impose yang menyebabkannya nampak sgt real dan tiada cela..haha..kalau Video keluar tak tau la teknik apa pulak yang digunakan,mungkin teknik topeng muka Nabil dan Qasha,pakej dengan telinga capang skali.


"Muka kedua-dua individu berkenaan memang sama dengan wajah kami, namun saya tidak mampu menafikan teknologi hari ini terlalu hebat apabila teknik superimpose boleh digunakan, katanya sedikit emosi.

Katanya lagi, pembikinan tiga gambar itu dibuat menerusi teknologi superimpose yang berkualiti tinggi sehingga sukar menemui kecacatan yang kini dikatakan sudah tersebar di kalangan wartawan hiburan.
Sementara itu, Qasha yang juga seorang artis baru, turut menafikan wajah gadis dalam gambar itu dirinya.
hmm,kan pelik,Nabil mengaku itu wajah Nabil dan Qasha cuma di superimpose,tapi Qasha langsung cakap tue bukan wajahnya,....

Sensasi memang kesian ngan Irma,memang patut pun dia tinggalkan Nabil...
Lepas nie ada lagi ke peminat Nabil nie...sah sah hipokrit..

dulu Nabil kecoh mengata kononnya Farid Kamil tak menghargai Irma sebab sanggip dating ngan Fasha Sandha..huhu..

Bahkan dikatakan wartawan hiburan sendiri ada terserempak dengan Nabil dan Qasha bercuti di Phuket ,berpegangan tangan di tepi Pantai Patong,ditemani adik Qasha.

Selepas ternampak wartawan ,Nabil segera melepaskan tangan Qasha dan cuba coverline dengan menegur wartawan.Bagaimanapun menurut Nabikl dia tidak pergi bericuti ke Phukt dengan Qasha,cuma kebetulan terserempak.

Nabil kata dia pergi ke Phuket dengan geng motor,manakala Qasha bercuti dengan family..huhu

Walau bagaimana pun, Nabil menafikan bahawa beliau bercuti bersama Qasha, sebaliknya dengan teman-teman motornya. Manakala, Qasha pula kebetulan bercuti bersama keluarganya di Phuket pada masa yang sama

kata Nabil"Saya memang tak setuju jika ada dakwaan saya bercuti bersama Uqasha di Phuket! Selepas pertemuan untuk makan malam, keesokan harinya saya sambung bawa motosikal, namun dia masih meneruskan percutiannya di Phuket.”

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-