Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, October 6, 2010

Video Miming Cikgu Shida Waka Waka Ey ey...ada yang tak suka...ada juga yang suka

Share







Okeylah bagi mereka yang ada facebook pasti dah pernah terengar atau tgk Video Miming Cikgu Shida nie..

Nie la Hobi cikgu shida semasa lapang,rekod Video Mimimg lagu-lagu pilihan sambil membuat aksi2 yang kelakar..hehe..

Lokasi pastinya didalam bilik tidur Cikgu shida sendiri...

Ramai yang kurang senang dengan ke-sportingan Cikgu shida membuat aksi2 yang kelakar dan ada yang melabelkan sebagai memalukan...

Kesian Cikgu Shida...kemungkinan Miming Waka waka adalah yang terakhir darinya...tapi mungkin tidak...aha.. :P

nie petikan dari status Facebook Teacher Shida

TIADA LAGI VIDEO-VIDEO MIMING DARIPADA TeacherShida KERANA dia AMAT KECEWA KERANA DITUDUH MEMALUKAN PROFESION PERGURUAN, TAMBAH MENGECEWAKAN KERANA IANYA DATANG DARI GURU-GURU SENDIRI.

bagi Sensasi la,masa mula2 tgk tue mcm ish,tak senonoh pun ader,tp bila pikir2 balik,mcm funny,fun,entertaining...

She's a very sporting teacher,yang meralisasikan minatnya dalam bidang hiburan dgn caranya yang tersendiri...Ramai dikalangan kita yang lebih suka mencemuh dan melihat secara negatif semata2...

Kalau kita tgk bangsa lain...cthnye si Namawee yang sensasi rasa hampeh tue...fames dgn karya kontroversi dulu "Negara ku ku".karya2nya itu tidak dikutuk dicemuh bangsanya,malah mereka memberi sokongan kepadanya...

apa yg sensasi cuba sampaikan is,janganlah bersikap menghukum dan negatif sgt...sifat negatif menyekat dan menghalang seseorng utk maju...

Cikgu Shida nie,kira very sporting dan confidence dgn diri sendiri ...Sensai dulu pernah ada cikgu jenis yang sporting mcm nie...best sbnarnye,cikgu yg sporting,anak-anak murid pun jadi minat dan ceria dgn gelagat cikgu...

Lainla situasinya kalau cikgu tue kat skolah garang,x sporting,kolot...tetiba ada video mcm nie,mesti rasa mcm,,eee gediknye cikgu nie...kekekek

Apa-apa pun,masing2 ada persepsi masing2 ...ada yang suka..ada yang tak suka...

Semoga terhibur...




ada lagi satu Video Cikgu Shida yang funny
klik link utk tgk..sbb dia cume leh tgk dlm youtube saja..

MIMING Yank (Wali Band)

1 comment:

john said...

sungguh menakjubkan...

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-