Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, October 12, 2010

Perutusan Filem 2 alam mcm nak bagi pengumuman Raya

Share







Hamboi ...
Memang Dr Rozmey nie suka buat org terkezut je..dengan target kutipan RM40 juta,kini mengezutkan dengan perutusan pengumuman filem 2 Alam nie..
Sensasi pun confuse dgn perasaan sensasi skrg nie lepas menonton Video perutusan Filem nie...

Nak nangis ke,nak gelak ke,nak serius ke,nak guling ke...apa yang patut sensasi buat skrg lepas dah tgk Video nie?Im blurr...rasa mcm nak gelak..tp ini bukan citer lawak...aduh,fenin2

Korang try layan tengok..

2 comments:

Anonymous said...

xpela sensasi. at least sejarah tercipta dalam dunia perfileman malaysia ni. mane penah ade org bwat cam ni. dia ni memang think out of box.

Anonymous said...

yucckkk..!

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-