Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, October 20, 2010

Nokia C3 dengan Plan Celcom Exec,berbaloi baloi

SharePada 15 hb yang lepas ,Nokia berkolaborasi dengan Celcom telah mengadakan Launching produk terbaru mereka iaitu Nokia C3…Apa yang menariknya kali ini,Handphone ini merupakan sebuah handphone jenis smartphone tetapi dtg dengan harga yang amat berbaloi dan sungguh murah ..

Pada Pelancaran tersebut yang berlangsung di Pavillion La Bodega,100 Pembeli pertama yang dtg mendapat harga istimewa pada RM99 utk 50 pembeli awal,dan RM199 utk 50 pembeli seterusnya..Pelancaran terebut bermula pada pukul 2.30 pm hingga 5.00pm..

Gambar-gambar dibawah diambil dengan menggunakan Camera 2Mega pixel Nokia C3
Dengan RM520,anda sudah mampu memiliki Nokia C3,sensasi telah diberi sebuah unit handphone C3 utk mengeksplorasi fungsi dan applikasi Nokia C3 ini…dan sensasi rasa handphone nie memang user friendly.

Handphone ini sememangnya mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja yang menginginkan applikasi bijak tetapi dengan harga yang cukup berpatutan..

Bayangkan harga dipasaran RM520,tatpi kalau anda mendaftar dengan Plan Celcom exec..

Lagi murah …ok jom usher plan Celcom executive ini..


Bentuknya yang cantik dan bergaya seperti handphone mahal yang harga ribuan ringgit..Keypad qwerty yang membolehkan anda menaip dengan laju tanpa memenatkan jari menekan keypad berulang2 kali seperti handphone biasa.skrin Handphone ini bersaiz 2.4”, dengan premium metallic finishing.ringan dan nipis.


Menghubungkan anda dengan social network seperti Facebook ,twitter YM,MSN.Dan anda juga boleh setkan push email sehingga 10 akaun email ,haa blackberry pun 9 email je..boleh digunakan untuk melayari internet…Sensasi cuba melayari blog My-sensasi..pun boleh takda masalah..

Dilengkapi dengan internet berkelajuan 2g dan ada Wifi build in,lepak dimana sahaja yang ada perkhidmatan Wifi percuma,korang boleh la surf dengan kelajuan wifi tersebut…

Handphone Nokia C3 dilengkapkan dengan kamera berpixel 2 Mega pixel ..


Selain pelbagai applikasi menarik seperti yang sensasi sebut diatas…
Handphone Nokia C3 nie jugak boleh digunakan utk tune in radio kegemaran anda.Boleh simpan lagu Mp3 dan dengar lagu ,boleh memuatkan sehingga 8GB memory dengan memory card,dan mempunyai 55MB internal memory…

So tunggu apa lagi…dapatkan Nokia C3 dengan plan Celcom..memang terbaik..
Murah,bijak,dan sungguh berbaloi baloi…

Untuk info lanjut click sini http://www.celcom.com.my/celcomexec/promotions/nokiac3_features.php

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-