Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, October 20, 2010

Kembar Lisa Surihani atau memang Lisa Surihani

Share







Sensasi tengok gambar-gambar nie dari blog hiburan BN..
ramai yg kata muka gadis sebelah kanan seiras Lisa Surihani...
Gambar belah kiri sememangnya Lisa la kan..

Bukan apa,Lisa pernah ckp dia takkan pakai seksi gitu..

Tapi hakikatnya Lisa dulu memang agak seksi jugak,Lisa mula dikenali selepas Filem pertamanya Im not Single...

Sensasi plak dah minat Lisa berkurun sebelum Lisa Famous lagi..masa tue lisa selalu dalam Iklan TV,masuk majalah remaja,dan pernah berlakon dalam 3R,dulu Lisa tak kurus mcm sekarang dia agak berisi tapi tak gemuk,and she's super duper gorgeous time dia berisi...skrg sensasi tgk dia kurus sgt and pipi tembam,,ada inbalance sikit disitu..
..memang sensasi rasa Lisa nie lawa sgt2....tapi yang herannya masa tue Lisa takla famous pun...

Selepas beberapa tahun kemudian ,bila Filem Im not single keluar barulah dia Famous...maybe for few years tue Lisa takde dlm iklan semua sebab dia smbg study kan..

sebelum nie,lisa memang jenis yang modern,pakai short sume...so tak hairan kalau gambar seksi dibawah nie adalah Lisa...memang seiras sgt kan..

Lagipun Lisa bukan tinggi sangat,dan bila tengok gambar baju merah tue,dat girl pun tak tinggi sgt,seriously mcm Lisa ..rambut "V" shape kat dahi lisa pun sama ngan gambar yg dikatakan seiras Lisa..i think dats her la..

maybe for her own personal photos ker...who knows..


gambar pakai boots memang akan menampakkan seseroang tue tinggi atau berkaki panjang...its fashion trick guys..

4 comments:

Anonymous said...

BUKAN NI TENGOK LA CIRI2 MUKA 2...LISA DAGU PETAK YG 2 RUNCING

lynnyana said...

mcm sebijik je kn..hehe tp bkn die kot.. bab kite kat dunia nie ade 7 og muka seiras dgn kita..

lynnyana said...

nie bkn die tp seiras je uwh. kt kn de 7 org muka serupa kat dunia nie

Anonymous said...

ni bukan lisa laa. klu tak silap ni pelakon indonesia, dia ad belakon filem n mmg selalu pkai seksi..

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-