Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Saturday, October 9, 2010

Gambar Persandingan Bienda dan Kamarul 8 Oktober 2010...tapi??

ShareGambar persandingan gilang gemilang Bienda dan suaminya Kamarul seorang penerbit kanan di Media Prima ditaja oleh 14 penaja utama.Tapi setakat nie 3 gambar je yang boleh dipaparkan...So kene tunggu lah..

Misterinya disini,sehingga kini Bienda tak bersedia untuk memberitahu bila tarikh sebenar Bienda dan Kamarul bernikah?

Setahun yang lepas,kecoh diperkatakan yang Bienda telah bernikah,tetapi Bienda menafikan sekeras-kerasnya.namun kini,beliau enggan dan belum bersedia bila tarikh sebenar dia kahwin..menurut Bienda mereka kahwin di kampung halaman Bienda di Tumpat Kelantan.


Kisah permulaan hubungan Bienda dan Kamarul


Bienda atau nama sebenarnya Nur Razlinda Razli, 26, mengenali Zariman atau lebih mesra dipanggil Boy sekitar tiga tahun lalu semasa terlibat dalam penggambaran drama. Pada masa itu boy bekerja sebagai krew filem dengan Skop Productions.

Dalam pertemuan itu Boy memberanikan diri meminta nombor telefon Bienda untuk perbincangan pasal satu produk penjagaan mata.

"Pada 15 April 2007 Boy melamar saya... dia bukan melamar untuk menjadikan saya kekasih dia, sebaliknya mahu menjadikan saya isteri dia," kata anak kepada penyanyi dangdut Sheeda itu lagi.anyway sama padan la derang nie,kamarul pun hensem,bienda pun cantik..tahniah diucapkan..
No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-