Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, October 21, 2010

Disepak terajang gara-gara projek dengan bini orang

Share









Inilah yang terjadi apabila kantoi projek ngan bini org..Si lelaki nie suami org dan dah ada 5 org anak,dan si perempuan tue pulak dah ada 2 org anak..

Memang disepak terajang jugakla laki tue...baru tau takut kan..

Memang confirm malu habis...yang si perempuan tue pun,confirm kena cerai oleh si suami,kalau tak diceraikan jadi dayus pula..mcm suami Cut Tari..sahih Cut Tai ngaku tp suami dia masih syg kan dia..

tapi sebenarnya derang takla belasah teruk2 pun sebab just tgk merah2 je muka laki tue,takda berdarah pun,kalau pukul teruk mau mulut berdarah jugak kan..

Ramai jugak yg kata patut pempuan tue pun kena tibai skali...tp tak bolehla,nak tibai2 pompuan sesuka hati...kudrat lelaki dan wanita tak sama..

mungkin kene pelempang sekali dua oleh si suami tue masih boleh diterima la..huhu

1 comment:

Emak's Daughter said...

ni baru azab bumi.. azab akhirat tak tahu lagik... Nauzubillah...

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-